Röviden rólunk

2011 óta, azaz a szépkártya megjelenése óta létezünk, mint a szépkártyát elfogadó helyek gyűjtő oldala. Ahogy a rendkívül népszerű cafeteria elem felhasználási lehetőségei bővültek, úgy bővült a mi listánk is, mutatva ezzel aktuális képet a szépkártyát elfogadó egységekről. Köszöntjük Önöket megújult weboldalunkon, amely egy egyszerű lista helyett számos hasznos funkcióval bővült.

Előfordult már Önnel, hogy például egy jó sushizóba szeretett volna menni, de semmilyen információja nem volt arról, hogy ott majd tud –e szépkártyával fizetni vagy sem? Kerülje el az ilyen eseteket azzal, hogy már előre megnézi oldalunkon azokat a helyeket, ahol biztosan fel tudja használni szépkártyás keretét!

Az oldal célja

Weboldalunk célja, hogy egyetlen helyen fogja össze azokat a vendéglátásban, turizmusban működő vállalatokat, amelyek elfogadnak szépkártyát, legyen az OTP-s, MKB-s vagy K&H-s. Ide tartoznak a panziók, szállodák, egyéb szálláshelyek, éttermek, kávézók, büfék, sportközpontok, fürdők vagy épp szépségszalonok is.

Oldalunkon nem csak az aktuális, szépkártyát elfogadó helyek listáját találja meg, de azokról számos hasznos információt is. Az elfogadó helyek bemutatkozó sorain kívül megtalálja azok legegyszerűbb megközelítési módját, aktuális akcióit illetve elérhetőségeit is. (Ezen kívül egyetlen kattintással elérhető a keresett vendéglátó egység weboldala, amelyen kedvére böngészhet.)