Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Zsók Vendégház

A Mecsek erdejében található ,,Vadászcsárda természeti szépségben minden évszakban gazdag környezete ideális körülményeket biztosít a csendet és nyugalmat kedvelő családoknak, baráti társaságoknak.
Kelet-Mecsek tájvédelmi körzetben lévő üdülőházat több mint 3000 m?-es telek övezi. A telket dísznövények, gyümölcsfák és virágok teszik színesebbé. A házhoz – több autó számára – belső és külső parkírozó, valamint egy 50 m?-es terasz is tartozik. A szabadidő kellemes és szórakoztató eltöltéséhez számos lehetőség adott:
Júniustól szeptemberig napenergiával melegített kristálytiszta vizű úszómedence üzemel, amely fedetten vagy nyitottan a vendégek rendelkezésére áll. Kiváló megvilágítása az éjszakai fürdőzést is lehetővé teszi.
Egy nagy filagória árnyékában egy igényesen kiépített grillező, szalonnasütő és halászléfőző vehető igénybe.
A kerti poharazáshoz, étkezéshez, vagy akár egy kártyapartihoz még egy gyönyörű filagória lett kiépítve.
Az italok, élelmiszerek tárolására egy nagy és jéghideg borospince áll rendelkezésre.
Ezen felül pingpongasztal, lengőteke, tollaslabdaháló, gyermekhinta, kerti bútorok, kerti zuhanyzó és kempingágyak szolgálják a kényelmét, kikapcsolódását.

Elhelyezés, étkezésA ház emeletén 3 nagy hálószoba található (2 db háromágyas és 1 db négyágyas, összesen 80 m? alapterületen), amelyhez két fürdőszoba (WC-vel) tartozik. A harmadik fürdőszoba a földszinten található (WC-vel). Tíz ágyra ágyneműt biztosítunk, a törölközőről a vendég gondoskodik.
A földszinten lévő nappali műholdvevős színes televízióval, rádiómagnóval ellátott. A nappaliból nyíló tágas – 28 m?-es – étkezőben 10 személy kényelmesen foglalhat helyet.Az étkezés önellátó módon történik. A konyhában (kamrában) mindenféle konyhai eszköz (tálaló és főzőedények), kávéfőző, sütő-főző gáztűzhely biztosított, továbbá 2 db nagy hűtőszekrény (egyik nagy fagyasztószekrénnyel) és egy mikrohullámú sütő, kenyérpirító is használható.
A főzés, a sütés, a meleg víz ellátás, ill. a fűtés gázenergiával történik. A ház téliesített, az év bármely szakában igénybe vehető!”

Cim: 7723 Erdősmecse kültelek Vadászcsárda n.a.
Telefon: (+36 20) 9386 296, (+36 74) 451 399
E-mail: zsok.a@bonet.hu
Weboldal: http://www.bonet.hu/vadaszcsarda/
Árak: n.a.

A térképen