Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Völgyikút Ház, Panzió, BowlingCafe, Étterem, Wellness

Veszprém egyik legszebb fekvésű, csendes övezetében, egyhektáros park szomszédságában várja igényes, pihenésre, sportolásra, testi és szellemi felfrissülésre vágyó vendégeit a városközpontban a Völgyikút Ház. A park közel tízezer díszcserjével, koros őshonos és újonnan ültetett fákkal, a helyi forrás táplálta tóval csalogatja sétára a helyieket és a panzió Vendégeit.

A várra néző panoráma a városban egyedülálló. A házban igényesen berendezett étterem, konferenciaterem, kávézó, hárompályás bowling, wellness-, kondi- és fitnessterem, 9 szobás panzió, masszőr, fodrászat és kozmetika várja a kedves Vendégeket. A város és környékének történelmi és természeti gazdagsága, szolgáltatásaink minősége biztosítják a gondtalan kikapcsolódást a városunkba látogatók számára is.

Fitness- és aerobic termeinkben egyéni igények szerint szakemberek állítják össze az Ön edzésprogramját. Szaunaoázisunk vendégeink kikapcsolódását és megújulását finnszaunákkal, infraszaunákkal, gőzkabinnal, pezsgőfürdővel és masszázzsal szolgálja. Beauty-farmunkon pedig vezető nemzetközi szépségápolási termékekkel dolgozó fodrászaink, kozmetikusaink hozzák Önt legjobb formájába.

A park
Üzleti- és tudományos konferenciák, találkozók, szemináriumok, tanfolyamok lebonyolítására, továbbá bankettek, nagyobb családi rendezvények befogadására egy, az éttermünkkel egybenyitva 150 fő ültetett befogadására képes konferenciaterem illetve egy 30-60 fő befogadására képes kisterem áll rendelkezésre. A helyiségek korszerű audio-vizuális eszközökkel várják az üzleti és családi rendezvényeket. Vendégeink a nemzetközi és magyar gasztronómia különlegességeit, a reformkonyha ízeit elegáns éttermünkben kóstolhatják meg.

Panziónk 9 igényesen berendezett, légkondicionált szobával szolgálja vendégeink kényelmét. Két szobánk akadálymentesített, így mozgáskorlátozott Vendégeink számára is használható.

A házban található bowling-kávézó három sávos bowling pályával áll a sportolni és szórakozni vágyó vendégek rendelkezésére. A játékosok eredményeit számítógépes kiértékelő rendszer figyeli, amely színes grafikáival megkönnyíti a vendégek számára a játék, illetve a pontszámok alakulásának követését. A napközbeni felfrissülésről és az esték kellemes eltöltéséről országosan elismert mixereink koktéljai gondoskodnak.

A mélygarázsunkban 55 állásos zárt parkoló áll vendégeink rendelkezésére.

A Völgyikút Házban eltöltött idő az üzleti és családi élet eseményeit feledhetetlen élménnyé varázsolja.

Cim: 8200 Veszprém Kopácsi utca 2.
Telefon: (+36 88) 688 800
E-mail: panzio@volgyikut.hu
Weboldal: http://www.volgyikut.hu
Árak: n.a.