Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Violin Szálloda és Rendezvényhajó

Üdvözöljük a fedélzeten!

A Violin szálloda- és rendezvényhajó 2006-ban került magyar tulajdonba, ezt megelőzően bolgár vizeken Vidin néven, az Al-Dunán szolgált.
A Macskajaj című film zárójelenetében is látható a hajó, mely 1996-ban áthaladt Budapesten. A hajó már-már muzeális értéket képvisel, hiszen a közel 47 éve alatt többször is felújították, de sikerült megőrizni az eredeti arculatát.

A VIOLIN a neszmélyi Fő-Duna-ágon horgonyoz, mely a Tatabánya-Tata-Dunaalmás-Neszmély útvonalon érhető el. Budapesttől kb 70 km-re.
A festői környezet és híres neszmélyi borvidék, a világörökség -jelölt komáromi erődrendszer, Tata látnivalói, a hozzá kapcsolódó helyi programokkal, színesítik a hajó által nyújtott szolgáltatásokat.
A hajó álló és mozgó szállás és rendezvényhelyszínként is üzemel.
Az egyéni foglalások mellett céges rendezvényeket, konferenciákat, családi és baráti találkozókat, születésnapokat, továbbá esküvők szervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Szobák és szolgáltatások
A hajó 2 szintjén 33 db szobánk/kabinunk van 65 ággyal + 5 pótággyal
o 2 db 1 ágyas
o 27 db 2 ágyas ebből 5 pótágyazható
o 3 db francia ágyas
o 1 db 3 ágyas

Minden szoba / kabin klimatizált, zuhanyfülkés, wc-vel, hűtőszekrénnyel, telefonnal és internet csatlakozással ellátott.Gyerekkedvezmény: 6 éves korig ingyenes, 6-10 év között 50 %.

Jókai étterem
A hajó főfedélzetén található Jókai Étterem a helység elrendezésétől függően 50-70 vendég színvonalas kiszolgálására alkalmas

Albert király rendezvényterem
A helyiség egyaránt alkalmas előadások, bemutatók, vetítések, oktatások, házasságkötések, társas rendezvények megtartására.Technikai berendezésekkel jól felszerelt terem 3 db beépített projektorral, hangosítással, flipcharttal.

Lilla terem
A felső fedélzeten található 25-30 férőhelyes csodálatos panorámájú terem céges rendezvények, ebédek, borkóstolók exkluzív színhelye lehet.

Pianinó bár
A hajó felső fedélzetén található Pianinó drinkbár és kávézó a hozzá tartozó kávéterasszal csendes beszélgetések színtere.Megközelíthetőség

Esztergom felöl érkezve a 10-es úton Tát, Nyergesújfalu, Lábatlan és Süttő érintésével a 68-as és 70-es kilóméter között, Komárom felől az 1-es úton haladva Almásfüzítő után, a 10-es út elágazásánál Dunaalmás felé kanyarodva érhetjük el Neszmélyt. Az M1-es autópályáról Tatabányánál a Tata felé vezető leágazásnál lekanyarodva, Vértesszőlős és Tata érintésével az 1-es úton haladva jutunk el a 10-es út elágazásáig. Innen Dunaalmás érintésével juthatunk el Neszmélyre. Hajónk Neszmélyen a főútról a Vízimolnár utcába lekanyarodva, a Duna Campingnél balra, a Duna parton horgonyoz.

GPS koordináta:
N 47.73662?
E 18.34144?
Vizen érkezők az 1751 fkm-nél érhetik el a hajónkat.

Cim: 2544 Neszmély Szent Korona kikötő n.a.
Telefon: (+36 34) 550 150, (+36 20) 262 1770
E-mail: aprily.gabor@violinhajo.hu
Weboldal: http://www.violinhajo.hu
Árak: n.a.

A térképen