Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Törökszentmiklósi Városi Strand és Kemping

A Törökszentmiklósi Strand és Kemping Törökszentmiklós, csendes, fákkal teli zöldövezeti területén helyezkedik el. A strand egy 36-38 fokos gyógyvizes medencével, egy 32-34 fokos gyermekmedencével, egy 30-32 fokos élményelemekkel gazdagított strandmedencével,egy retro típusú gyógymedencével és egy 2014-ben átadott úszómedencével rendelkezik.

A gyógymedence reumatikus, nőgyógyászati és belgyógyászati megbetegedések kezelésére kitűnően alkalmazható. A gyermekmedencében kisebb csúszda teszi felhőtlenné a kisgyermekek örömét. Az élménymedencében hullámlabda, nyakmasszázs és buzgárok gondoskodnak a vendégek önfeledt kikapcsolódásáról.

A strand egész évben nyitva tartva várja a vendégeket, a téli időszakban kizárólag a gyógyvizes medence áll a fürdőzök rendelkezésére.

A vendégeknek lehetőségük van szolárium, masszázs,szauna és csobbanó igénybevételére. A strand nagy területe miatt alkalmas egyesületi rendezvények, szakmai találkozók, gyermek illetve edzőtáborok megtartására is.Főzési lehetőséget tudunk biztosítani. 2013 nyarán megépítésre került egy strandkézilabdapálya.

A törökszentmiklósi két csillagos kemping szintén gyönyörű természeti környezetben várja a szállás iránt érdeklődő vendégeket, közvetlenül a strand mellett. A kempingben összesen nyolc faház található, amelyek komfortos felszereltségűek, saját mosdóval és WC-vel rendelkeznek. A faházak két szobásak,4 illetve 3 ágyasak,de lehetőség van pótágyazásra is.A lakókocsival, lakóautóval és sátorral érkező vendégeinket is szívesen fogadjuk. A vendégek biztonságáról 24 órás őrszolgálat és térfigyelő rendszer gondoskodik. A szállásdíj megfizetése ingyenes, korlátlan fürdőhasználatra jogosít az ott tartózkodásuk ideje alatt. Mosás szolgáltatás igénybevétele biztosított.Vendégeink magukkal hozhatják házi kedvenceiket is.A kemping teljes területén ingyenes a WIFI szolgáltatás. A lakókocsival, lakóautóval érkező külföldiek, belföldiek a nyári hőségben könnyen találnak maguknak megfelelő, árnyékos helyet a kemping egész területén.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és pihenésre, sportolásra, kellemes fürdőzésre vágyik vagy akár rendezvényét szeretné nálunk lebonyolítani, bátran válassza a Törökszentmiklósi Strandfürdő és Kempinget és érdeklődjön az alábbi elérhetőségek valamelyikén.Várjuk érdeklődését!

Cim: 5200 Törökszentmiklós Wesselényi u.51. n.a.
Telefon: 0656/394350 , 0656/590540
E-mail: strand.kemping@tmkom.hu
Weboldal: n.a.
Árak: n.a.