Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Tisza Balneum Hotel**** Konferencia és Wellness Központ

A Tisza-tó félszigetén fekvő Service4You Hotel Management Company által üzemeltett Tisza Balneum Hotel**** kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik. Budapesttől az M3-as, illetve a 33-as úton megközelítve másfél órányira, Debrecen város repterétől a szálloda 70 kilométerre található.
A Tisza Balneum Hotel közvetlenül a víz partján található. A szállodakomplexumot egy háromszintes 51 szobás főépület és 9 különálló kétszintes ház alkotja, ahol további 18 lakosztály áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda?komplexum egy 1,8 hektáros területen helyezkedik el.
A szállodához tartozó parkban gépkocsi parkoló, a tó partján csónakkikötő, napozó és horgászstégek állnak a vendégek rendelkezésére.
A Spa részben található belső és kültéri medencék, szaunák, gőzfürdő, jacuzzi és fitness terem egyedülálló relaxációs élményt nyújt vendégeinek, hiszen a csend és a természet közeli környezet, a nyugalom harmóniája és az intenzív kikapcsolódás feltételeit teremtik meg.
A Service4You által menedzselt szállodákhoz méltó módon,a négycsillagos szálloda ideális helyszínt és pontos szervezést biztosít minden esetben a különféle rendezvények számára, legyen szó konferenciáról, kiállításról, családi ünnepségről, esküvőről vagy szakmai workshopokról.
A konferenciákra és egyéb rendezvényekre érkező vendégeket egy 200 fős és egy 120 fős szekcionálható különterem várja.
A földszinten található rendezvénytermeink kiváló helyszínei különböző tréningeknek, értekezleteknek, báloknak, céges rendezvények. Üzleti találkozók, partner partik lebonyolítására, zártkörű megbeszélések, csapatépítő tréningek megrendezésére elegáns és minden igényt kielégítő választás.
A rendezvények sikeres megvalósítását korszerű technikai berendezésekkel, és szakértő személyzettel garantáljuk. Az alap technikai berendezéseken túl – igény szerint – a legmodernebb eszközökkel emeljük az esemény színvonalát. Flipchart, írásvetítő, diavetítő, LCD televízió, video, DVD, music center, projektor, laptop, nyomtató, hangosítás, mikrofon, ingyenes Internet csatlakozás, továbbá kérhető pulpitus, titkári szolgáltatás- fax- és fénymásolás.
A 150 személyes Platán Étterem nemzetközi konyhával, Tokaj környéki borokkal, tóparti hangulatos 100 fős terasszal várja vendégeit, ahol a vacsorája elköltése közben megcsodálhatja a kivételesen gyönyörű tiszai naplementét.
Hazánk egyik leggyönyörűbb és legkalandosabb vízi világában, a Tisza-tó vadregényes szigetén, Magyarországon egyedülálló élménypark épült Kalandsziget névre keresztelve.
Ezen kívül folyamatosak az újítások is a szállodában. Idén tavasszal a Tisza Balneum Hotel megkapta a KidsOasis négy szélforgós családbarát szálloda minősítését más Service4You által irányított hotelhez is hasonlóan. A fejlesztés olyan elemeket tartalmazott, mint a család- és bababarát szolgáltatások fejlesztése, a MóKaland játszóház kialakítása a szállodán belül, valamint az étterem és szobák gyerekbaráttá tétele. A Tisza Balneum Hotel törekszik arra, hogy a nagycsaládosak is úgy kapcsolódhassanak ki a vadregényes Tisza-tó partján, hogy minden szükséges eszköz rendelkezésükre álljon.

Cim: 5350 Tiszafüred Húszöles út 27.
Telefon: 659886200
E-mail: reservation@balneum.hu
Weboldal: http://www.balneum.hu
Árak: n.a.