Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

The Corner House Panzió

A The Corner House Panzió, a Bécset és Budapestet összekötő (M1-es) nemzetközi főútvonal közelében fekvő barokk kisváros, Tata üdülőövezetében az Öreg-tó partjától 250 méterre helyezkedik el. Panziónkban 12 db fürdőszobával, légkondicionálóval, minibárral, TV-vel felszerelt szobák találhatóak. Önellátás esetében egy teljesen felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére. Az autók parkolására zárt, őrzött udvart biztosítunk (korlátozott autószámban).
A Panzió rendelkezik saját parkolóval, TV és minibár, programozható széf minden szobában van. A szobákban légkondicionálók biztosítják a kellemes pihenést a nyári melegben is. Kisállatok, kutyák és cicák bevihetők, előzetes egyeztetés alapján. Igény szerint mosodai szolgáltatásunkat is igénybe lehet venni. Vendégeink részére kerékpárokat biztosítunk.
A panzió területén 24 órás portaszolgálat működik.
Átutazók, üzleti ügyben átmenetileg megszálló, vagy szórakozni vágyó ügyfeleink részére internet csatlakozást biztosítunk (WLAN/WiFi ), a szolgáltatás ingyenes.

Amennyiben különleges kérése van, pl. évforduló, születésnap esetén készséggel készítünk virágot, vagy italt a szobákba, előzetes telefonos egyeztetés alapján!

A szobákat az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján pedig 11.00 óráig kell elhagyni! Saját kertünkben kellemes időtöltést kínálunk, grillezni, sütni lehet, a gyermekek labdázhatnak, játszhatnak. A környéken lehetőség van vadászatra, horgászatra, teniszezésre, lovaglásra, csónakázásra, vitorlázásra, sporteszköz-kölcsönzésre. 100 méteren belül különböző vendéglátóegységek megtalálhatóak: étterem, lángos, -halsütő, pizzéria, fagyizó.

Reméljük, rövid kis tájékoztatónk elnyerte tetszését és mihamarabb vendégeink között köszönthetjük Önt is.

Cim: 2890 Tata Tulipán utca 1.
Telefon: (+36 20) 363 1795
E-mail: booking@cornerpanzio.hu
Weboldal: http://cornerpanzio.hu/
Árak: n.a.