Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Piknik Wellness és Konferencia Hotel***, Apartmanok

A Pro Tourismo-díjas Hotel*** Piknik és Étterem meghitt családias környezetben a 65-ös főútvonal mentén, Siófokon a Honvéd u. 73. szám alatt, az M7-es autópályától 1500 méterre várja kedves vendégeit.

A hotel 8000 m² alapterületen helyezkedik el, a Balatontól körülbelül 3,5 km távolságra.

57 változatos fekvésű, otthonosan berendezett szobánk és apartman házaink önálló zuhanyzóval, Wc-vel, Tv-vel, telefonnal felszereltek. Az egyszerű kétágyas szobától a kényelmes tágas apartmanig tudunk elhelyezést biztosítani.

Vendégeink járműveinek biztonságát zárt parkolóval garantáljuk. Nyitott teraszos éttermünkben több mint 100 féle ételből választhat a kedves vendég, a jellegzetes magyaros ízeken kívül étlapunkon nemzetközi gasztronómiai különlegességek is megtalálhatók. A vacsorához minden este élő zenét biztosítunk.

Szállóvendégeink részére kedvező étkezést biztosítunk. A szoba ára tartalmaz egy bőséges, kiadós reggelit is.

A hotel területén szabadtéri grillezésre is van lehetőség egy akár 60 főt is befogadó fedett grillező épületben. Változatos szórakozási, sportolási lehetőségeket kínálunk az itt lakóknak, szauna, tenisz-, strandröplabda, úszómedence, játszótér, biliárd áll a vendégeink rendelkezésére.

Cim: 8600 Siófok Honvéd utca 73.
Telefon: (+36 84) 322 322
E-mail: piknik@piknik.hu
Weboldal: http://www.piknik.hu
Árak: n.a.