Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Panoráma Vendégház

A vendégház csendes zsákutcában, családi házas környezetben található. A szép természeti környezet, a csend, a tiszta levegő, a madárdal, a tücsökzene együtt található meg itt.
A nyaraló közelében számos turisztikai lehetőség adott, mint például szabad strand, sétahajókázás, túrázás, vízi bicikli és csónakkölcsönzés.
A strand fekvéséből adódóan, a napfényes órák száma magas, a kulturált körülmények ideális helyszínt teremtenek a kellemes időtöltéshez.
A kevésbé mozgalmas vízi sportok kedvelői is megtalálják itt számításaikat, amit a gazdag horgász-zsákmányok bizonyítanak.
A vendégház alsó szintjén minden igényt kielégítő amerikai stílusú konyha-étkező, zuhanyzó + WC és egy 24 m2-es nappali található, ahol TV, videó, HIFI, könyvek és a vendégház által ajánlott turisztikai lehetőségek, prospektusok, szórólapok állnak a vendégeink rendelkezésére. A tetőtéri részben 3 szoba, terasz, közlekedő, zuhanyzó + WC van.

Az autóval érkezők számára az udvarunkban zárt parkolási lehetőséget biztosítunk. A fűzfa árnyékában szalonnasütéshez, grillezéshez és bográcsozáshoz kialakított hely található a szükséges felszerelésekkel.

Cim: 5350 Tiszafüred Szabolcs utca 14.
Telefon: (+36 30) 370 7557
E-mail: furedipanorama@gmail.com
Weboldal: http://tiszafuredi-vendeghaz.hu
Árak: n.a.

A térképen