Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Neuro Rehabiliatáció Kft.

Köszönöm megtisztelő érdeklődését. Parkinson-kór, stroke és gerincvelő-sérülésen átesett személyek számára megszerveztük a transcranilais mágnes stimuláció (rTMS), az aktív torna, a függesztőrács, a masszázs egy helyen való végzését. Ugyanitt történik a betegek elszállásolása. Önnek csak át kell sétálnia az egyik szobából a másikba szabadidőruhában. A kényelem mellett egy hétig csak a gyógyulásra kell koncentrálnia.

A TMS kezelés a nagy térerejű változó elektromágneses tér áramot indukál az idegrendszerben, így a koponyán kívülről fájdalmatlanul ingerelhetők az agykéreg különböző területei és pályakapcsolatai.

A kezelés Parkinson-kórban a mozgás meggyorsulását, a remegés csökkenését, izomlazítást és a fájdalmas izomgörcsök oldását biztosítja.

Az agyvérzés, stroke utáni fél oldali bénulásnál az rTMS kezelés kifejezett izomlazító hatást fejt ki és segíti elindítani az aktív mozgást függetlenül a stroke kialakulásának időpontjától. Az elért eredmény stroke esetében tartós és az ismételt kezelésektől jelentős funkcionális javulás várható.

Gerincvelő-sérülés utáni állapotban az rTMS ismételt kezelések a pályaregenerációt felgyorsítják és az aktív mozgás megindulását elősegítik.Az aktív tornán lehetőség nyílik egyszerű, de praktikus fogások elsajátítására, amivel a mindennapi életet meg lehet könnyíteni. A függesztőrácson – ami a vízi tornának utánzása szárazon – lehetőség nyílik a végtagok súlytalan mozgatására, a végtagok, ízületek kilazítására és az aktív mozgás megindításának elősegítésére. A massage oldja a nyakban, hátban, végtagokban kialakult görcsös fájdalmakat, segít kiegyenesedni. Az egy heti kezelést követően hónapokra könnyebben, felszabadultabban fogja magát érezni.

Cim: 9400 Sopron Major-köz 3.
Telefon: (+36 20) 392 0031
E-mail: mally.judit@t-online.hu
Weboldal: http://www.neurorehab.hu
Árak: n.a.

A térképen