Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Maywald Vendégház és Apartmanok

Vendégházunk a vadregényes Felső-Szigetközben, Dunaszigetközség határában egy 80 hektáros erdő közepén található. Mosonmagyaróvártól mintegy 15 percnyi autózás után lelhetünk rá,egyszerűen megközelíthetőBudapest-Győr, Hegyeshalom-Bécs, vagy Rajka-Pozsony irányokból is (ls. a Megközelítés menüpontban). A környező természeti park nyugodt és csendes.

Az erdei hangulatú hatalmas kertben megbúvó szálláshely 1998 nyarától működik. Különálló vendégházunk igényesen berendezett 7 szobával központi fűtéssel télen-nyáron üzemel. A kertben 3 önálló apartman (2 téliesített) található. A kertet körülölelő sűrű erdőt a Szigetközi Duna mellékága szegélyezi.
Szálláshelyünket elsősorban a pihenni és kikapcsolódni vágyóknak, friss levegőre szomjazóknak ajánljuk, de ideális kisebb baráti társasági összejövetelekre, munkahétvégékre is, nincs tökéletesebb hely a város zajától menekülők számára. Tavaszi, nyári időszakban a sport szerelmesei sem csalódhatnak, vendégházunk saját teniszpályával rendelkezik, amelyet ingyenes szolgáltatásként igényelhetnek szállóvendégeink. Földrajzi elhelyezkedéséből adódóan a vendégház optimális kiindulópont a környék nevezetességeinek megtekintésére, mint pl. Győr, Bécs, Pozsony. Továbbá a Bécs-Budapest között kiépülő kerékpárútnak köszönhetően vendégházunk ideális pihenőállomás a kerékpáros túracsoportok részére is.

Cim: 9226 Dunasziget Sérfenyő út 137 n.a.
Telefon: 96 233 350
E-mail: info@maywald.hu
Weboldal: http://maywald.hu
Árak: n.a.

A térképen