Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Manók-lakta Vendégház

Falusi szálláshelyünk 4+1 fős apartmannal Hajdúszoboszló (8km) és Debrecen (12 km) között várja az üdülni vágyó vendégeket.

A könnyű megközelíthetőség miatt ideális kiindulópont a Debrecen-Hajdúszoboszló-Hortobágy-Balmazújváros, valamint a Sárrét látnivalóira kíváncsi vendégek számára.

Hajdúszoboszló-Nagyhegyes-Balmazújváros a nem rég megépült kiváló kerékpárúton is elérhető.

Az M3-as autópálya néhány perc alatt elérhető. A Debrecenben lévő nemzetközi repülőtér szintén 15 percnyi autózásra van vendégházunktól.

Apartmanunkat elsősorban 4-5 fős családoknak ajánljuk, de alkalmas baráti házaspárok, vagy nagyszülőkkel együtt utazók részére is. A franciaágyas hálószoba a szülőknek, a nappaliban elhelyezett fekvőhelyek pedig a gyerekeknek nyújtanak ideális pihenőhelyet. A konyha, étkező és nappali egy légterű.

A konyha felszereltsége: villanytűzhely gáz főzőlapokkal, 60 literes fagyasztótérrel rendelkező nagy hűtő terű hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpiritó.

A legkisebbeknek etető széket valamint utazó ágyat tudunk biztosítani.

A zuhanyzós, wc-s fürdőszoba a hálószobából nyílik, de a bejárat mellett lévő plusz egy wc igénybevételére is van lehetőség.

Egyéb felszerelések: mosógép, vasalódeszka, vasaló, hajszárító. A kertben kertiasztal, hitaágy, napozó ágy és árnyas fák nyújtanak hűsölési lehetőséget. Lehetőség van grillezésre, bográcsolásra is.

Igény esetén a napi program szervezésébe szívesen besegítünk.

A kreatív hobby kedvelői számára kézműves foglalkozásokkal szolgálunk.

Apartman ára:
5 főre 15.000.- Ft/éj
4 főre 12.000.- Ft/éj
3 főre 10.000.- Ft/éj
2 főre 8.000.- Ft/éj1 főre 6.000.- Ft/éj

Cim: 4211 Ebes Vadas utca 13.
Telefon: 6 205 366 216
E-mail: ekovacs63@gmail.com
Weboldal: http://www.facebook.com/manoklakta.vendeghaz
Árak:

A térképen