Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Mandalaház

A Mandalaház Boldogkőváralja központi részén található, mégis nyugalmat és intimitást áraszt. A modern stílusra hangolt tornácos épület 3 szobájában 8 személy fér el kényelmesen, de igény esetén két szobában plusz 1-1 babaágyat is el tudunk helyezni.
A 4 személyes NAPVARÁZS és a 2 személyes KIKELET szoba közös előtérből nyílik, így baráti társaságoknak és családoknak is ideális lehet. A 2 személyes HARMATCSEPP szoba önálló lakrész teljesen különálló bejárattal.A ház és a berendezés vadonatúj, egyedi tervezésű. Minden részletét az összhang és igényesség jegyében alakítottuk ki, ügyelve a legapróbb elemekre is. Mindhárom szobához tartozik saját fürdőszoba. A közös konyha és étkező rendkívül hangulatos, nagyon jól felszerelt és minden kényelmi elvárásnak megfelel.
Nagyrészt megújuló energiát használunk, ésszerű és tudatos módon igyekszünk ügyelni környezetünk védelmére, és ezt kérjük vendégeinktől is.

Foglaljon szobát – vagy akár kedvezményesen az egész házat, fedezze fel ezt a mesebeli, nagy gazdagsággal megáldott vidéket kényelmesen és stílusos módon!

Cim: 3885 Boldogkőváralja József Attila utca 5 n.a.
Telefon: +36 70 319 4470
E-mail: info@mandalahaz.hu
Weboldal: http://www.mandalahaz.hu
Árak: n.a.

A térképen