Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Magdi Vendégház

A Magdi Vendégház hangulatos és családias szálláslehetőség Diósjenőn a Börzsöny lábánál.

FÉRŐHELYEK AZ APARTMANBAN

Az apartman 1,5 szobás, melyből a nagyszoba 3 férőhelyes, a kisszoba 2 férőhelyes, így a teljes apartmant 2-5 főig lehet igénybe venni. Az apartman kizárólag mindig egy család vagy egy pár részére kiadó. Az apartmanban egy azon időben más nem tartózkodik. Ünnepnapokon 3 fő, vagy afölött tudom fogadni vendégeimet.

A VENDÉGHÁZ FELSZERELTSÉGE

A Magdi Vendégház 4 napraforgós minősítést kapott! Vendégházunk teljesen felszerelt: TV, rádió, hűtő, mikrohullámú sütő, teljes konyhai felszerelés, stb. A szobák parkettázottak, fa bútorokkal vannak berendezve. A zuhanyzót csak a kisszobán keresztül lehet megközelíteni.
Gépkocsival érkező vendégeink részére zárt területen parkolási lehetőséget biztosítunk. Az apartmanhoz tartozó terasz nyári terasz, nem téliesített!
A kertben szinte minden megtalálható a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz.Ilyenek többek között: Fazsindelyes szaletli, szalonnasütő, bográcsozó, napozó, illetve hintaágy, kerti mosogató, kerti tusoló, gyermekek részére mászóka, csúszda, homokozó, hinta, kosárpalánk, lengőteke és fa kisvonat.
Vendégeinknek nyugodt pihenést, kikapcsolódást kínálunk vendégházunkban, továbbá a környék sok programlehetőséget rejt az aktív kikapcsolódáshoz.

Cim: 2643 Diósjenő Börzsönyi út 110.
Telefon: 06-20-563-7315
E-mail: magdivendeghaz.dj@gmail.com
Weboldal: http://www.magdivendeghaz.hu
Árak:

A térképen