Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Mackólak Vendégház és Ökoporta

Kedves visszatérő és/vagy leendő vendégünk!

Az egész évben nyitva tartó Mackólakban szeretettel várunk szolgáltatásainkkal.
Vendégházunkban 3 fürdőszobás szoba, étkező, nappali, felszerelt konyha, szauna, gyermekjátszó, panorámás terasz és tűzrakóhely van.

Szeretettel várunk számtalan általad majd életre kelő plüss mackó társaságában a Mackólak Vendégházban Püspökszentlászlón, Pécstől 19 km-re, a Zengő lábánál.

A vendégházunkat gyönyörű, érintetlen, mesébe illő természeti környezetben, egy csöndes, 32 lelket számláló, pozitív kisugárzású falucskában hoztuk létre. Falunkat a most felújitott püspöki kastély, arborétum s egy lelkigyakorlatos ház varázsolnak még bensőségesebbé.

Túrázz a csodálatos mecseki túristautakon, tájvédelmi területen, élvezd a táj és az itt élő védett és ritka növények és állatok szépségét, a vidék nyugalmát!Kirándulj, lovaskocsikázz, kóstold meg a kiváló minőségű hosszúhetényi borokat, gyönyörködj az európában egyedülálló pünkösdi bazsarózsában, ismerd meg a környékbeli látnivalókat, valamint kóstold meg különleges, természetes módon készített egyedi vegetárius ételeinket! Helyben rendelkezésedre áll finn szaunánk, és kívánságra kényeztető és testet-lelket gyógyító masszázsban is részesülhetsz.

Friss levegő, családias környezet, különleges ízek, csend, feltöltődés és kikapcsolódás várja itt az egész családot.

Helyi programok, túrista útvonalak, tisztító kúráink után érdeklődj!

Cim: 7694 Hosszúhetény Püspökszentlászló 10. n.a.
Telefon: 06-72/ 490332
E-mail: mackolak.vendeghaz@gmail.com
Weboldal: http://www.mackolak.hu
Árak: n.a.