Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Lenzl’s Panzió Bt

Magyarország, Európa szívében. Délnyugaton:
Északról a Balaton, délről a Dráva, keletről a Duna által határolt területen található Dél-Dunántúl. Változatos, folyóvölgyekkel tagolt, dimbes – dombos vidék.

A terület nemcsak történelmi eseményei miatt vált ismertté (Pécsvárad, Siklós), hanem kiemelkedő minőségű borai, gyógyfürdői és vendégszeretete miatt is.

Ezt a vendégszeretetet gyakoroljuk mi is, itt a Lenz’l Panzióban. A panzió jellegzetes régi bajor stílusú épület. Konyhánk bajor és magyar specialitásokat egyaránt kínál.

Egyebek mellet házilag készített lekvárt, kolbászt, borokat és pálinkát.Kérésre félpanziós ellátást biztosítunk és grillvacsorákat is szervezünk.
Helyiségeink alkalmasak különböző események megünneplésére: születésnap, esküvő, jubileumok, stb. saját zenekarral is.
Egy . két vagy háromágyas szobáink zuhanyzóval, WC-vel, TV-vel felszereltek.

A vendéglátók, Lenz és Margit személyesen gondoskodnak a vendégek jó közérzetéről. Kérésre különböző célokkal kirándulásokat szerveznek.

Partik szervezését vállaljuk:

Sátorkölcsönzésre van lehetőség kb. 400 fő részére: Különleges, egyedi esküvők, születésnapok, egyéb ünnepségek lebonyolítását vállaljuk.A legfinomabb italok,hideg- és meleg konyha áll rendelkezésükre. Helyszínként ajánlhatjuk saját,új,nyugodt környezetben lévő,egyedi sörkertünket Szigetváron.Bajor és magyar specialitásokat kínálunk, mint például malacsült vagy grill, pörkölt vagy halászlé,stb.Mindezekhez kellemes zenét biztosítunk.

Örülnénk,ha Önt is köszönthetnénk az Élmény-panziónkban!

Cim: 7900 Szigetvár József A.u.63 n.a.
Telefon: +36 20 3800669, +36 73 413045
E-mail: lenzls@t-online.hu
Weboldal: lenzls.de
Árak: n.a.

A térképen