Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Kóczián Pihenőház

Aki a szép műemlékeiről, gyönyörű kirándulóhelyeiről, és tiszta, az asztmát is gyógyító, alpesi levegőjéről híres városban olyan szállást keres, mely szolid árával egy nagy család igényeit is kielégíti, ne kutasson tovább.
A kőszegi vár mellett épült kétszintes pihenőházban kétágyas és családok, baráti társaságok elhelyezésére alkalmas többágyas apartman várja az idelátogatókat.
Az apartmanokban mini konyha, színes TV, és zuhanyzós fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét. Az épületben központi gázfűtés teszi lehetővé az egész évben való pihenést.A pihenőház mellett vendéglő (25m), cukrászda (10m) várja a vendégeket. A nevezetes vár és a körülötte található ódon épületek, templomok, múzeumok öt percnyi kényelmes sétával érhetők el.
A kirándulást kedvelők 10-15 perc séta után már a Csónakázó-tó, a Kálvária-templom, a Királyvölgy, az Ó-ház Kilátó, a Hétforrás, a Stájerházak, a Szent-Vid Kápolna, vagy az Írottkő 882 m magas csúcsán álló kilátóhoz vezető úton és túraösvényen gyalogolhatnak.Nagy családoknak megegyezés szerint kedvezményt adunk.
Bízom benne, hogy aki egyszer megszáll nálunk, maradandó, szép emlékekkel távozik és visszatérő vendégünk lesz.

Cim: 9730 Kőszeg Várkör 70/A.
Telefon: (+36 30) 426 2059, (+36 94) 361 877
E-mail: koczianpihenohaz@t-online.hu
Weboldal: http://www.koczianpihenohaz.hu
Árak: n.a.