Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Kis-Balaton Panzió (Üdülőház) és Camping

Családi PANZIÓNKBAN és CAMPING-ben időjárástól független pihenést, strandolást és gyógyüdülést kínálunk, falusi környezetben. A Balaton közelsége, a Kis-Balaton érintetlen természetvilága, Zalakaros, Hévíz, Kehidakustány élmény-, és gyógyfürdői teljessé teszik kikapcsolódását. Horgászhat természetes vizekben, és a közelben található különböző horgásztavakon!

Igénye alapján reggelit, vagy félpanziós ellátást biztosítunk,hogy ismét megtalálja a falusi étkek ízeit!

Szolgáltatásaink között megtalálja a sportolási lehetőségeket( asztali tenisz, biliárd, lengőteke, kondi-terem),és szabad tűzön bogrács ételeket készíthet!

Kívánságra lovas hintón elvisszük a kis-Balaton védett területeire, ahol gyönyörködhet növény-, és állatvilágban, s a túra végén egy zalai borospincében kínáljuk a zalai dombokon érleltzamatos borokkal, és egy valódi “Pince-pörkölt”-tel.

A CAMPING május 01.-től szeptember 30.-ig várja vendégeit, ahol TV készülékkel felszerelt,berendezett lakókocsiban, illetve telepített sátrakban történik olcsó szálláshelyek biztosítása.A sátrak ágyakkal, ágyneművel és elektromos világítással ellátottak!

A CAMPING lakóinak közös konyha, ebédlő és hideg-meleg vizes zuhanyzó áll a rendelkezésre.

Kellemes hétvégékre, vagy hosszabb itt tartózkodásra,szeretettel várjuk vendégeinket !

Cim: 8746 Nagyrada Dózsa György u. 4. n.a.
Telefon: +36 30 914-1082
E-mail: kisbalatonpanzio@t-online.hu
Weboldal: http://www.zimmerinfo.hu/nagyrada/kis-balaton
Árak: n.a.

A térképen