Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Kemencés Vendégház

A Zempléni hegység gyönyörű fekvésű picike, csendes falujában, Szerencs és Tállya szomszédságában, a tokajhegyaljai Világörökség része Golopon 6 fő számára kínálunk otthonos szálláshelyet teljesen felújított, fenyőbútorokkal berendezett, teljesen felszerelt vendégházunkban.

Bababarát szolgáltatásokkal, csúszdával, hintával, kerti bútorokkal, szabadtéri sütő-főző eszközökkel, kemencével, saját borospincével várjuk a családokat, baráti társaságokat! További szolgáltatásaink: kerékpárbérlés, zsömleszerviz, íjászprogram, kemencében sütés, saját bor kóstoltatás.

A környék gazdag történelmi és turisztikai látnivalókban, a helyi Vay-kastélyban az országban egyedülálló Ősi Magyar Címertár és Zászlókiállítás tekinthető meg.

A kertvégi Szerencs-patakban illetve a környéken (Bortó – Tállya, Öreg-tó – Monok) horgászási lehetőségek.

Legyenek Önök is vendégeink! Élvezzék a Zempléni-hegység csodálatos panorámáját, fedezzék fel a környék természeti szépségeit, keressék fel a régmúlt zempléni várait, kóstolják meg a tokajhegyaljai történelmi borvidék méltán híres borfajtáit, ízleljék meg a kemencében sütött kolbászos-tejfölös kenyérlángost, varázsolja el Önöket is a zempléni hegyvidék szépsége és a falusi emberek kedvessége éppúgy, mint eddigi vendégeinket!

Üdülési Csekket, SZÉP Kártyát (OTP, MKB, K&H) elfogadunk!

További információkért tekintsék meg honlapunkat: www.golopvendeghaz.gportal.hu

Szeretettel várjuk Önöket: Kovácsné Hamar Éva és Kovács János házigazdák

Cim: 3906 Golop Fő utca 21.
Telefon: (+36 30) 9559 924, (+36 30) 9534 245
E-mail: kovacsneeva@bicomix.hu
Weboldal: http://www.golopvendeghaz.gportal.hu
Árak: n.a.

A térképen