Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Jonathermál Zrt. Motel, Kemping, Üdülőházak

Motelünk a kempinggel azonos, 5 hektáros parkosított területen fekszik Kiskunmajsa belvárosától mintegy 3 kilométerre, a fürdő tőszomszédságában.A barátságos zöld környezetben akár néhány nap alatt feltöltődhetünk energiával, de hosszabb kikapcsolódásra is alkalmas a pihentető környezet az év bármely szakában. A téli időszakban a szobák fűtését környezetbarát módon a termálvíz hőenergiájának felhasználásával oldjuk meg, így biztosítva az állandó kellemes hőmérsékletet lakóvendégeink számára.Motelünkben négy blokkba rendezve összesen 44 nosztalgikus hangulatú szoba várja a vendégeket. A szobák a motel kategória sajátosságaiból fakadóan mind külön, a szabadból nyíló bejárattal rendelkeznek és minden szoba előtt parkolási lehetőség is kialakításra került. Ez egészül ki még egy kis terasszal, amelyen kellemesen elüldögélhetnek vendégeink a napfényes napokon.
Motelünkben egy-, két- és háromágyas szobák találhatók, amelyek közül az egy- és kétágyas szobákba egy-egy pótágy behelyezésére is lehetőség van, így egyidejűleg összesen 128 főt tudunk motelszobáinkban elszállásolni.

A szobák felszereltsége:

– lakó-háló helyiség
– zuhanyzó helyiség toalettel
– hűtőszekrény
– színes televízió
– mikrohullámú sütő

A szobák felszereltsége lehetővé teszi az önellátó üdülést, de természetesen lehetőség van panziós szolgáltatás igénybe vételére is, amelyet partnereink közreműködésével a motel mellett található éttermekben oldunk meg. Panziós jegyeket (étkezési bónokat) a szállásfoglalás alkalmával, illetve érkezéskor a motel recepcióján igényelhetnek vendégeink.

Rendezvények

Nyáron heti rendszerességgel zenés, táncos műsorokkal várjuk vendégeinket a motel teraszán, ezzel nemcsak kellemes szórakozást kívánunk biztosítani vendégeinknek, hanem lehetőséget biztosítani arra is, hogy az egy időben nálunk lakó vendégek megismerkedhessenek egymással, így téve még élménydúsabbá a nálunk töltött napokat.

A motel-kemping területén több, immár hagyományos rendezvényt is lebonyolítunk az év során. Húsvéti kempingtalálkozónk a tavasz első nagy rendezvénye minden évben a húsvéti hétvégén kerül megrendezésre, míg szüreti mulatságunkra szeptember második felében várjuk az érdeklődőket, míg az év utolsó nagy eseménye szilveszteri bálunk december 31-én.

Szállóvendégeink számára különféle kedvezményeket is biztosítunk nálunk tartózkodásuk időszaka alatt:

– Kedvezményes belépési lehetőség a fürdőbe
– Ingyenes Internethasználat és WIFI-kapcsolat a motel recepcióján
– Részvételi lehetőség a motel területén zajló programokon
– Kedvezményes horgászási lehetőség saját horgásztavunkban

Cim: 6120 Kiskunmajsa Kőkút út 26.
Telefon: + 36 77 / 481-855, Fax: +36 77 / 481 013
E-mail: info@jonathermal.hu
Weboldal: www.jonathermal.hu
Árak: n.a.

A térképen