Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Jegenyés Birtok Vendégház

Pihenjen, ünnepeljen, szórakozzon családjával, barátaival, munkatársaival paradicsomi környezetben, sok extrával, és mindez barátságos áron, csoportoknak további kedvezménnyel!

A vendégház 2000-ben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, s azóta igen kedvelt találkozó- és pihenőhellyé vált, mivel a hatalmas parkosított területen minden megtalálható, ami a kellemes kikapcsolódást szolgálja. Egy négyágyas és egy kétágyas konyhával, étkezővel, fürdőszobával felszerelt appartman, valamint egy különbejáratú fürdőszobával rendelkező kétágyas szoba, 8 főnél több foglalás esetén még rendelkezésre áll egy kétágyas, konyhával, étkezővel, fürdőszobával felszerelt appartman. A szobákat hangulatos, rusztikus stílusban rendeztük be. Telente nincs is annál jobb, mint amikor befűtenek a kemencébe, s belengi a szobát a sülő lángos illata. A vendégház legnagyobb előnye talán az érintetlen idilli környezet: a területen található tavak, az erdő és a hangulatos patak idevonzzák az erdei állatokat, őzeket, fácánokat, nyulakat, mókusokat, legkülönfélébb madarakat. Az egyik tavat horgásztónak alakítottuk ki, így a halak etetése még azok számára is élményt nyújt, akik nem hódolnak a horgászás szenvedélyének. A másik tavon pedig kedvünkre csónakázhatunk, fürödhetünk, a közepén található szigeten pedig hűsölhetünk, valamint esténként gyertyafénynél egy pohár bor mellett hallgathatjuk a természet hangjait. A kertben míg a kisebb gyerekek a játékváron – a hintán mászókán, csúszdán – játszanak, addig szüleik, nagyobb testvéreik számos sportágban próbálhatják ki tudásukat. A sportpálya számos labdajátékra alkalmas, emellett van lengőteke, csocsó- és pingpong asztal, sőt biliárdozni is lehet, és nyáron kis wellnes, jacuzzi, valamint műanyag felnőtt és gyermek medence nyújt felfrissülést, kényeztetést.

A horgásztó partján lévő kerti pavilonban jól esik a vacsora, melyet a szabadtéri kőgrillen vagy bográcsozón a vendégek maguknak készíthetnek el, hozzá pedig – előre jelzett – igény szerint a vendéglátók házi pálinkáját, a táj borait, és friss gyümölcseit fogyaszthatják.

A Jegenyést azonban nemcsak nyáron és tavasszal érdemes felkeresni. Telente ideális szállás- és pihenőhely a vadászoknak, de rendszeresen szilveszteri összejövetelek helyszíne is, hiszen minden szobában jóleső meleget ad a központi fűtés, amelyet fatüzelésű kazán fűt, de a kényelmesebb fűtést igénylőknek a gázkonvektorok is biztosíthatják a meleget, és a hangulatos kemencébe is befűthetnek a hozzáértő, és vállalkozó kedvű vendégek. Ősszel pedig gyönyörű látvány, ahogy napról napra más-más színben pompáznak a falevelek.

A szomszédos, országos hírű EQUITANI LOVASUDVAR a hét minden napján, reggeltől estig lehetőséget nyújt lovaglásra, a kezdőknek lovasoktatásra.

Ha valaki bulizó- vagy mostanság a cégek között egyre divatosabbá váló tréninghelyet keres, annak is tökéletes a Jegenyés. Hiszen az óriási területnek köszönhetően igen messze vannak a szomszédok.

Bizonyosan nem fognak csalódni, ha egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre vágynak: az érintetlen alföldi környezet ideális mindazok számára, akik szívesen ébrednek madárcsicsergésre egy százéves fákkal övezett házban, ahol a legközelebbi “szomszédok” a nyulak és az őzek. Jöjjenek el hozzánk, és bízunk benne, hogy Önök is csatlakoznak visszatérő vendégeink egyre népesebb táborához.

Szeretettel várjuk Önöket!

Cim: 6792 Zsombó Bába dűlő 25. n.a.
Telefon: -7834
E-mail: ecseki.erzsebet@gmail.com
Weboldal: http://www.jegenyesbirtokvendeghaz.hu
Árak: n.a.

A térképen