Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

inSpirit Szépségszalon

Szalonunkat a High-Care Cosmetics nemzetközi családjához csatlakozva, 1999 októberében nyitottuk meg. Az évek során a kiváló minőségű arc- és testkozmetikai kezelések széles palettáját sajátítottuk el, és legjobb tudásunkkal igyekeztünk ezeket a szépség szolgálatába állítani.
Az eltelt évek alatt nem lehetett más a cél, mint Vendégeink elégedettsége. Ennek érdekében mindig nyitott szemmel járunk, konferenciákon, szakmai tanfolyamokon képezzük magunkat, nyomon követjük a legújabb trendeket és nyitottak vagyunk minden újdonságra, amely szakmai előrelépésünket segítheti.
Most – 10 év elteltével – a megújulás mindig jóleső érzése és a folyamatos fejlődés igénye inspirált bennünket arra, hogy az eddigi, magas színvonalú szolgáltatásaink mellett egy újabb nemzetközi kozmetikai cég termékeivel és eljárásaival ismertessük meg Vendégeinket.
Legújabb Partnerünk, a francia Mary Cohr szakmai háttere, a szépségről alkotott filozófiája és innovatív kozmetikai megoldásai garanciát jelentenek arra, hogy szalonunkban továbbra is a megszokott magas minőségű kiszolgálás várja a megújulni és szépülni vágyókat.
Az új termékek és szolgáltatások bevezetése új arculat kialakítását is igényelte. Bízunk benne, hogy a jövőben az InSpirit név hallatán régi és új Vendégeinknek is ugyanaz jut eszükbe: az a kellemes hely, ahol a szépség napról napra megújulást nyer.

Cim: 2092 Budakeszi Fő tér 2.
Telefon: (+36 23) 453 300, (+36 30) 453 3300
E-mail: szepsegszaloninspirit@gmail.com
Weboldal: http://www.inspirit.info.hu
Árak: n.a.

A térképen