Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Ibolya Vízparti Nyaraló

Gyomaendrődön, a festői szépségű Hármas-Körös közvetlen szomszédságában, egész évben várja a nyaralni, pihenni vágyókat kétszintes, központi fűtésű, vízparti vendégházunk. A Liget Gyógyfürdőt ölelő Hantos-kerti-holtág partján lévő, csaknem 100 m²-es ház 6-8 személy részére biztosít kellemes, nyugodt pihenést.

A földszinten nappali, kényelmes ülőgarnitúrával, (TV – 36 csatornával) szolgálja vendégeink kényelmét. A konyhában mikró, hűtő, kávéfőző, kenyérpirító és a főzéshez szükséges eszközök. Kádas fürdőszoba, és külön WC van. A felső szinten két, külön bejáratú, 2-2 ágyas hálószoba, zuhanyozó, és egy kis társalgó a vízpartra néző terasszal. Mindkét hálószobában külön színes kábel-TV.

A szépen gondozott kertben kőgrill, a bográcsozáshoz, szalonnasütéshez kialakított hely, valamint függőágy, hintaágy és napozóágy várja a pihenni vágyókat.

A kert végében, a vízparton saját stég, valamint egy 4 személyes csónak áll vendégeink rendelkezésére. A víz fürdésre alkalmas.

A kert végében lévő Hantoskerti holtágon kívül még 16 gyönyörű, más-más adottságú holtág szeli át városunkat. Macskaugrásnyira a háztól található a Körös-Maros Nemzeti Parkot átszelő Hármas-Körös ártere – egyedülállóan szép, érintetlen, vadregényes partjával.

A városban különböző rendezvények színesítik az idelátogatók nyaralását, többek között a minden évben hagyományosan megrendezésre kerülő Nemzetközi Volkswagen Bogár Találkozó, Nemzetközii Sajt- és Túrófesztivál, a Nemzetközi Halfőzőverseny, a ,,Bogrács Napja, a Gyomaendrődi Disznótoros és Böllér Pálinka Verseny.

Gyomaendrődön található az Endrődi Tájház és Helytörténeti Gyűjtemény, a Gyomai Tájház és Alkotóház, a Kner Nyomdaipari Múzeum, a Vidovszky Béla Helytörténeti Gyűjtemény, a Rózsahegyi Kálmán-gyűjtemény, több páratlan szépségű templom, és műemlék.

A Városközpont, a Liget Gyógyfürdő-, strand, szórakozóhelyek, éttermek, kávézó, bevásárlási lehetőségek kb. 10-15 percnyi sétára találhatóak. További lehetőségek: szabad-strand, lovaglás, bowling, biliárd.

A zárt udvarba 2 gépkocsival lehet beállni. A házban csak a vendégek tartózkodnak.

A ház bérleti díja: CSÓNAK HASZNÁLATTAL együtt:
Elő és utószezonban:18.000 Ft/éjszaka (4 személyig), az 5. -főtől: + 4.000 Ft/fő/éj
Főszezon: jún.-júl.-aug: 22.000 Ft/éjszaka (4 személyig), az 5. főtől: + 5.000 Ft/fő/éj
Gyermekkedvezmény: 0-3 éves korig ingyenes, 4-12 éves korig a mindenkori ár 50%-a
Fűtés elszámolás: a gázmérő szerint.
Idegenforgalmi adó: 350 Ft/fő/éj (18 év felett)

OTP, MKB, K&H SZÉP Kártyát, HVG Klubkártyát elfogadunk! Nyitva: egész évben! Szeretettel várjuk kedves vendégeinket! ”

Cim: 5500 Gyomaendrőd Dobó István utca 34.
Telefon: (+36 30) 222 1749
E-mail: ibolya@vizpartinyaralo.eu
Weboldal: http://www.vizpartinyaralo.eu
Árak: n.a.