Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Hotel Claudius****

Szombathely legszebb részén várja Kedves Vendégeit a Hotel Claudius****!

Szállodánk a város zöldövezetében fekszik, gyönyörű kilátást biztosítva a festői Csónakázó-tóra és a szomszédos Ausztria határ menti hegyvonulataira egyaránt.A hotel 1972-ben épült. Mára a város egyik meghatározó épületévé vált, a 97 erkélyes szobával, több mint 200 fős szállás-kapacitással rendelkező négy csillagos szálloda.

A ,,Nyugat királynőjét meglátogató turisták és üzletemberek rövid, pár perces sétát téve gyönyörködhetnek a barokk stílusban épült Székesegyházban és városunk főterében, amely gyalog 5-10 perces sétával kényelmesen elérhető szállodánkból

A Hotel Claudius és közvetlen környezete számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ide látogatóknak. Ilyen például az egész évben nyitva tartó fedett uszoda, amely szállodánk közvetlen szomszédságában áll. A szabadtéri játszóterek kedvelőinek sem kell messze mennie: szállodánk közelében található a Kalandváros, Európa egyik legnagyobb szabadtéri játszótere.

Akár 250 főt befogadni képes légkondicionált és technikailag felszerelt rendezvénytermünk, valamint 3 különböző méretű szekciótermünk kiváló helyszínt biztosít nagyobb konferenciáknak, esküvőknek, báloknak, egyéb zárt körű rendezvényeknek, valamint kisebb-nagyobb családi vagy baráti összejövetelek meghitt helyszíne.Vendégeink részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a mintegy 50 férőhelyes, buszok fogadására is alkalmas, külön buszparkolóhellyel rendelkező parkolójában.I. kategóriás éttermünk klasszikusokat és ételkülönlegességeket is kínál. Igyekszünk kényeztetni vendégeinket, ezért az étkezés élményét a legkedvesebb hazai pincészetünk borai, a kitűnő magyar pálinkaválaszték és a szakmailag kifogástalanul felkészített személyzet teszi teljessé. A vegetáriánus vagy diétás ételek kedvelőinek sem kell aggódniuk, étlapunk bővelkedik változatos, az egészséges életmód követői részére bűntudat nélkül fogyasztható fogásokban. A különleges igények teljesítését szakácsaink kihívásnak tekintik, és vendégeink kedvében járnak.

2014. őszén alapított cukrászműhelyünk helyben készíti édes és sós desszertkölteményeit. Életet leheltünk a szálloda halljába, hogyha betér hozzánk, örömét lelhesse benne! A legkiválóbb kávét fogyaszthatja minden korosztály. A tradicionális feketétől a fiatalos cafe latte variációig, a jeges frissítőtől a koffeinmentes élvezetig mindent megtalálhatnak nálunk.  Szállodánk adottságainak köszönhetően a nyugalmat kedvelő vendégek is mindig találnak olyan helyet, ahol a figyelmes kiszolgálás mellett háborítatlanul, tárgyalhatnak, olvashatnak vagy éppen gyönyörködhetnek a környezetben. Ügyeltünk arra, hogy kényelmet, intimitást biztosítson a hatalmas télikert, ahol bárhova kérheti a finomságok felszolgálását, miközben finom lounge muzsika ad pihentető élményt.Célunk, hogy vendégeink a lehető legnagyobb elégedettséggel térjenek haza, s az otthon érzésével térjenek vissza hozzánk.

Odaadással, az Ön kedvét keresve várja a Hotel Claudius**** szálloda, étterem és kávézó!   ”

Cim: 9700 Szombathely Bartók Béla krt 39. n.a.
Telefon: +36 94 313 760
E-mail: claudius@claudiushotel.hu
Weboldal: http://www.claudiushotel.hu
Árak: Árainkról, aktuális csomag ajánlatainkról érdeklődjenek közvetlen elérhetőségeinken, honlapunkról.

A térképen