Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Horváth Apartmanház

Tisztelt Érdeklődők!

A két apartmanos vendég házunk Siófok városközpontjától és a Balaton parttól (nem fizetős Újhelyi strandtól) 400m-re található. A Nagystrand (Petőfi sétány-szórakozó negyed) is 8-10 perces sétával elérhető.

Az egész családi ház kiadó, a földszint és az emelet együtt és külön-külön is. Az emeleti apartman elkülönített, fedett lépcsőházon keresztül közelíthető meg. A földszinten 2db 3ágyas+1db 2ágyas, az emeleten 4db 2ágyas szoba található. Mindkét szinten a konyhák jól felszereltek (hűtőszekrény, gáztűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, csak az emeleten:mosogatógép). Az emeleti apartman külön térítés ellenében klímatizálható, a belső helyiségek nem dohányzók, háziállat csak a földszinti apartmanba hozható. Az apartmanok kábel Tv-vel vannak ellátva.
Mindegyik apartmanhoz saját használatú kertrész tartozik kerti ülőgarnitúrával, mobil grillezővel, napernyővel. A gyermekeknek az első kertben közös használatú játszórész: hinta, homokozó, a felnőtteknek asztalteniszezési lehetőség biztosított. Az autók az udvarban parkolhatnak.
Az ár függ az érkező személyek számától, a bérlés időpontjától és hosszától.

Előfoglalást a főszezonra csak min. 1 hetes turnusokra (szombattól-szombatig) és apartmanonként min. 7-8 főre, mindkét apartman bérlése esetén min. 15-16 főre tudunk fogadni.

Várjuk megtisztelő érdeklődésüket! E-mailben történő megkeresésükre szívesen küldünk árajánlatot.

Cim: 8600 Siófok Fenyves sor 8.
Telefon: (+36 20) 952 7665, (+36 84) 312 646
E-mail: horvathfamily@externet.hu
Weboldal: http://http://www.szallasinfo.hu/horvath_apartmanhaz_siofok
Árak: n.a.

A térképen