Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Harmónia Vendégház

Nagy örömünkre szolgál, hogy rátalált honlapunkra. A Bakony szívében, Németbánya településén alakítottuk ki vendégházunkat, hogy mindazok, akik kikapcsolódásra és feltöltődésre vágynak, igaz és őszinte vendégszeretettel övezve térhessenek be hozzánk.

Németbánya

Településünk, Pápától 17 km-re, Veszprémtől 25 km-re található. Jelenleg 85 fős községünkben hűen őrizzük a sváb hagyományokat, mely elsősorban a rendezvényeinken, illetve ételeinkben nyilvánul meg. A zsákfalu mivoltának köszönhetően itt megtalálható az érintetlen és háborítatlan természet összes csodája, a növény és állatvilágban egyaránt.

A festői szépségű táj, lenyűgözi a szemet és feltölti a lelket. Bővebb információ piciny falunkról: www.nemetbanya.hu

Rólunk

Hosszú éveket töltöttünk egy nagyvárosban, rengeteg munkával, sok stresszel. Egy kirándulásunk alkalmával találtunk rá erre a helyre. A falu főterén megállva, szinte egyszerre mondtuk a párommal, hogy haza jöttünk. Nagyon rövid idő alatt találtunk rá erre a házra, ahová a külvilág zaja már nem hallatszik el, ahol teljes értékű, nyugodt életet élhetünk. Ebből a békéből szeretnénk átadni egy keveset mindazoknak, akik ellátogatnak hozzánk.

Cim: 8581 Németbánya Kossuth u. 36. n.a.
Telefon: 06-30-754-3144
E-mail: sendre52@invitel.hu
Weboldal: http://www.harmoniavendeghaz.hu
Árak: n.a.

A térképen