Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Fenyves Szálloda és Konferencia-központ****

1963-at írtak, amikor megszületett az ötlet egy vendéglátó egység létrehozására Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye mértani közepén, nagyvárosok ölelésében egy 460 hektár természetvédelmi erdő közepén. Talán nem nagy túlzással a 80-as évek gasztronómiai fellegvára volt éttermünk.A házias ízek, a vendég centrikus személyzet, a minden igényt kielégítő étterem majd szállás csábította és csábítja a vendégkört a mai napig. Az épület az eredeti állapothoz viszonyítva több rekonstrukción, bővítésen esett át. Vonzereje a folyamatosan bővülő szolgáltatások mellett a mai állapotában, szépségében és természet közeli fekvésében rejlik.Vállalati ebédek, konferenciák kisebb nagyobb meetingek, esküvők kedvelt színhelye lett a 2002-ben új arcot öltött idegenforgalmi centrum. Népszerűsége nem véletlen. A központi fekvés, a közvetlen közelben élményt kínáló erdő, , a számtalan túra és vadászati lehetőség, a biztonságos és árnyas parkoló, az európai igényekhez mért szálloda, kellemes mediterrán környezet, és nem utolsó sorban a jó levegő csupa olyan tényezők, amelyek jogosan teszik a 41-es fő út szenzációjává a Fenyvest.

Nyíregyházától 27 km-re az M3-as autópályától 18 km-re található a Fenyves Idegenforgalmi és Turisztikai Centrum. Az elnevezés mindent pontosan megjelöl. Először is, hogy mindent megteszünk a vendégeink gondatlan szórakozásáért (centrumban, középpontban a Kedves Vendég…), az után azt is, hogy itt finom kosztot, remek kvártélyt kap a hozzánk betérő és még valamit, ami nagyon fontos és nagy kincs manapság: Jó szót! Pontosítsunk: Információt, eligazítást, hogy merre induljon ha a múlttal kíván randevúzni, netán ha a ma modernsége érdekli. Tőlünk megtudhatja azt is, hogy mire érdemes a drága időt fordítani.

Csillagtúrák, kastélynézők, kalandok várják az innen kirajzókat, hogy egy-egy nap élményekben gazdag órái után megfáradva térjenek vissza a baktai erdő madárfüttyös, kényelmes szállójába.

Referenciával szolgálhat több ezer vendég, akik vitték és viszik magukkal a kincset, a Máriapócsi bazilika képét, Nyírbátor gótikáját, nemességét, barokk oltárának arany csodálatát s az őket fogadó és kalauzoló szabolcsi – szatmári – beregi – nyírségi emberek szívességét, vendégszeretetét.Kívánom Önöknek, hogy térségünk gasztronómiai, természeti valamint épített örökségei sok-sok örömet-élményt nyújtsanak.

Kérjük, ha már járt nálunk vigye hírünket és térjen vissza! Köszönjük!

Cim: 4561 Baktalórántháza 41. számú főút 27. km-kő n.a.
Telefon: (+36 42) 550 011
E-mail: info@businesshotelfenyves.hu
Weboldal: http://www.businesshotelfenyves.hu
Árak: n.a.