Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Fehér Hajó Panzió*Aqua-Fit Club

Tisztelt Érdeklődők, kedves leendő Vendégeink!

A Fehér Hajó Panzió*Aqua-Fit Club Győr történelmi belvárosától 5 perces sétaútra található. Az épület külső megjelenésében és beltéri kialakításában is magán hordozza a XIX. század jellegzetes vonásait, építészeti stílusjegyeit.

Felszereltség:
A Fehér Hajó Panzió családias hangulatú épülete zuhanyzóval, kábel TV-vel, WIFI kapcsolattal felszerelt 14 szobájában 37-40 fő kényelmes elhelyezése biztosított.

Szobáink színvonala és áraink a **-os kategóriának felelnek meg:
Panziónkban Ön akkor is megtalálja az igényeinek megfelelő, kényelmes kulturált szálláshelyet különböző kategóriájú és felszereltségű szobáink között, ha kevesebbet kíván a szállásdíjra költeni. Természetesen a Fehér Hajó Panzió a színvonalasabb igényeknek is igyekszik megfelelni.

Ellátás/étkezés:
A szobaárakhoz büféreggeli biztosított, szűkített kínálattal, meleg ételek nélkül! Gyermekek és vegetariánus vendégeink számára megfelelő étkezést biztosítunk. Félpanzióós ellátást egy közeli, kellemes, folyóparti étteremben kínálunk vendégeink részére igény esetén.

Az épület udvarában zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére, lehetőség van kerékpárok, motorkerékpárok zárt- és nyílt tárolóban való elhelyezésére, csónaktárolásra.

Legkisebb vendégeink részére díjmentesen babaágyat, babakádat, etetőszéket biztosítunk. A gyermekek vendégül látása 3 éves korig panziónkban ingyenes.

A panzió területén WIFI ingyenesen igénybe vehető.

Szép-kártyákat és Erzsébet Utalványt elfogadunk!

A Fehér Hajó Panzió szolgáltatásait és szobáit rövidebb időre, átutazó- és céges kiküldetésen lévő vendégeink számára akár utazás közbeni néhány órás pihenésre is ajánljuk, a családi nyaralások, csoportos elszállásolások mellett!

Legyen Ön is vendégünk!

Cim: 9025 Győr Kiss Ernő utca 4.
Telefon: ( +36 96 ) 317 – 608
E-mail: info@feherhajopanzio.hu
Weboldal: http://www.feherhajopanzio.hu
Árak: n.a.