Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Erika Apartmanház

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját, barátait Gyulán, az Erika Apartmanházban. Az újonnan épített Apartmanház, amely a városközpont és a Várfürdő között helyezkedik el, mindkettőtől kb. 300m-re egy csendes utcában, kilenc személy részére nyújt kellemes pihenést és kikapcsolódást. A földszinten 4+1 ágyas szoba található külön fürdőszobával, az emeleten pedig 2 db 2 ágyas szoba fürdőszobával. A vendégek érkezéskor saját kulcsot kapnak, amelyet korlátozás nélkül használhatnak.
A földszinten jól felszerelt közös konyha áll rendelkezésre: multifunkciós gáztűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kávéfőző, teafőző, kenyérpirító, edények, evőeszközök, valamint tisztítószerek.
Az Apartmanház légkondicionált, az internethasználat ingyenes. Minden szobában található színes televízió, kábelcsatorna használattal.

A gépkocsik részére zárt udvar biztosított. Parkosított pihenőrész várja a vendégeket, ahol kerti székek, asztalok, hinta- és napágy áll a pihenni vágyók rendelkezésére.

A pihenőrészen minden lehetőség adott a szabadtéri sütés-főzéshez: bográcsozás, szalonnasütés, kerti grillezés. Az ehhez szükséges konyhai eszközöket, az Apartmanház biztosítja. A fedett terasz kellemes környezetet biztosít a szabadban, árnyékos helyen való étkezéshez.

Ágyneműt biztosítunk, valamint igény szerint hajszárító, vasaló, vasalódeszka is átvehető az Apartmanház melletti házban élő tulajdonostól.

Az Apartmanház központi fűtéssel, saját termosztáttal rendelkezik, amit mindenki a saját igényei szerint állíthat be.

Igyekeztünk úgy kialakítani a szálláshelyet, hogy az minden igényt kielégítsen.

Fontos elmondani, hogy házi kedvenceket nem áll módunkban fogadni.

Vendégeink érkezéskor térképet kapnak Gyula városáról, valamint szóbeli tájékoztatást a város és a környék látnivalóiról. Idegenforgalmi katalógust és programfüzetet szintén biztosítunk.

Amennyiben a vendégek érkezése vonattal vagy autóbusszal történik, abban az esetben személyautóval várjuk az érkezőket, távozáskor pedig, igény szerint, biztosítjuk az állomásra szállítást.

A szálláshelyet délután 14 órától lehet elfoglalni, távozáskor pedig kérjük a házat délelőtt fél 10-ig elhagyni. (Amennyiben aznap nincs vendégváltás, úgy természetesen, az időpontoktól, szóbeli megegyezés alapján, el tudunk térni.)

A közelben öt percen belül élelmiszerbolt, pékség, számos étterem, cukrászda, kávézó, üzlet és szórakozóhely található.

Nyitottak vagyunk a különböző egyéni kérésekre, az igényeket igyekszünk rugalmasan kezelni.

Az Apartmanház évek óta, folyamatosan üzemel, minden szezonban.

Minden korosztályt örömmel, és köszöntő itallal fogadunk és várunk.

Cim: 5700 Gyula Károly Róbert u.23. n.a.
Telefon: 36204511136
E-mail: hackerika@gmail.com
Weboldal: http://www.erika-apartmanhaz.hu/
Árak: n.a.

A térképen