Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Elixír Medical Wellness Hotel

Mórahalom legújabb szállodája a város központjában található. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépülő háromcsillagos hotel közvetlen és fedett átjárást biztosít a fürdőbe vendégei részére.

Családbarát szállodánk 29 elegáns szobával, köztük akadálymentes szobákkal és családi lakosztályokkal rendelkezik. Zuhanyzós fürdőszobás szobáinkban LCD televízió, telefon, ingyenes WIFI, minibár, széf, hajszárító, fürdőköpeny és légkondicionáló biztosítja vendégeink kényelmét. A gyermekes családok részére extra szolgáltatások állnak rendelkezésre (pl. babaágy, fürdető kád, gyermek fürdőköntös).

Hotelünk nagy hangsúlyt fektet az egészségturisztikai szolgáltatásokra, melynek keretében saját orvosi rendelők, kezelőhelyiségek, terápiás medence, szauna és relax szoba is megtalálható az épületben. Egészségügyi részlegünk ötvözi a modern orvostudományt és a wellness szolgáltatásokat.

Gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, kényeztető masszázsok, wellness és beauty kezelések garantálják a teljes testi-lelki felöltődést.

Cim: 6782 Mórahalom Millenniumi sétány 2. n.a.
Telefon: +36 (62) 280 160, +36 (30) 4433 102
E-mail: info@elixirhotel.hu
Weboldal: http://www.elixirhotel.hu
Árak: n.a.