Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Czakó Vendégház és Nyaralóudvar

A Czakó Vendégház és Nyaralóudvar Szilvásvárad központjában, egy csendes zsákutcában található. A Szalajka-völgy bejáratától kb. 700 m-re, a Ménesudvar közvetlen szomszédságában, ahol két szállástípussal várjuk kedves vendégeinket. Vendégházunk egész évben olcsóbb árfekvésű, saját fürdőszobás, klimatizált szobákkal, míg nyaralóudvarunk májustól októberig 2 db komplett nyaralóval.

Vendégház: a családi ház felső szintjén kialakított magánszálláshely kiválóan alkalmas párok, nagyobb gyermekes családok számára passzív és aktív pihenésre egyaránt. Részben felnőttbarát vendégházunk 6 év alatti gyermeket nem fogad. Így szeretnénk a szobákban megszálló vendégeink pihenését, nyugalmát biztosítani.

A vendégház szobái LCD TV-vel, klímával, minihűtővel felszereltek. A szobák mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik.

A füves udvaron három kerti pavilon,  valamint szőlőlugas található, ami alatt tűzrakó hely van kialakítva. Itt lehetőség nyílik szalonnasütésre, grillezésre, esetleg pisztrángsütésre. A gyermekeket játszóvár, hinta, csúszda és homokozó várja. Az autóval érkező vendégek autóikkal zárt udvaron parkolhatnak.

Nyaralóudvar: inkább a hosszabb távú tartózkodásra készülő családok számára ideális. A 4+1 fős nyaralókban 2 franciaágyas hálószoba, nappali kihúzható sarokülővel, étkező, felszerelt konyha és fürdőszoba található. Mindkét apartmanhoz saját fedett terasz tartozik. A két klimatizált nyaraló egy privát udvaron áll, ahol a szabadtéri tűzrakó helyet, tálaló pultot, hintaágyat, napozó ágyakat csak a nyaralók vendégei használhatják. A nyaralókba bármilyen életkorú gyermek hozható. Utazóágyat, etetőszéket tudunk biztosítani. A játszóteret a nyaralókban megszálló gyermekek is használhatják.

Ingyenes WiFi minden vendégünk számára elérhető

ÁRAK:

Vendégház: 4.000-6.000 Ft/fő/éj +IFA

Nyaralók: 6.000-10.000 Ft/fő/éj +IFA

Az egy éjszaka és a kiemelt időszakok felárasak!

Facebook: Czakó Vendégház és Nyaralóudvar

Cim: 3348, Szilvásvárad Rózsa u. 1.
Telefon: ( +36 20 ) 225 – 0544
E-mail: vendeghaz.czako@gmail.com
Weboldal: http://www.czakovendeghaz.hu
Árak: Lásd fent!

A térképen