Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Csergehon Vendégház

Falusi turizmus a Balatonnál max. 8 fő részére, éven át! Egy időben más vendég vagy a tulajdonos nem tartózkodik a házban, udvaron. 3 hálószoba, konyha, nappali, fürdő, wc, télikert…

Házunkat 2003-ban kezdtük építeni Balatonboglár-Szőlőskislakon, a víztől5000 m-re természetes anyagok felhasználásával. Parasztház stílusán belül igyekeztünk tágas, szellős tereket létrehozni. Környezetünk nyugodt, csendes. A lellei vagy a boglári strand autóval 5-10 perc.

Három hálószobánk van. Az elsőben dupla ágy van, a másodikban egy szimpla és egy emeletes ágy, három személy részére, a harmadikban szintén egy dupla ágy és még egy férőhely. A felszerelt konyha és az étkező (televízióval) egy légtérben van. Egy rövid folyosóról nyílnak a vizes helyiségek és a három hálószobából kettő.

Ahogy az udvar felé kilépünk a házból, egy 60 m2-es télikertbe jutunk, amely az év minden szakában több lehetőséget nyújt, mint puszta növénykert. Üveges portálajtókkal nyitható-zárható. Teraszként, étkezőként is funkcionálhat, ezen kívül itt lehet asztaliteniszezni is.

Az udvar elég nagy ahhoz, hogy egyben parkolni, szalonnát sütni, grillezni és pl. tollasozni is lehessen. Grillsütőt, bográcsot, tollas és pingpong szettet biztosítunk.

Mindezen kívül saját programjaink közül választhat: lovaglás, lovashintózás, masszázs, túrázás (gyalog ill.kerékpáron).

Cim: 8691 Balatonboglár Sógor utca 12.
Telefon: (+36 20) 927 7007
E-mail: csergehon@freemail.hu
Weboldal: http://www.csergehon.fw.hu
Árak: n.a.

A térképen