Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Borostyán Birtok

Borostyán Birtok Szeged belvárosától 8 km-re – Gyálaréten -, közvetlenül a Tisza folyó mellet található a 20 hektáros, parkosított, erdős, ligetes Borostyán Birtok.
A századelő hangulatát idéző épületek, az egy hektáros horgásztó, az ősfenyők és platánfák ideális kikapcsolódást nyújtanak az idelátogatónak. A Birtok főbejáratánál levő fogadóépület recepcióján felkészült munkatársaink várják Vendégeinket.
A gépkocsival érkezőknek zárt parkoló áll rendelkezésükre. Szállóvendégeink kényelmét a horgásztó partján épült Panzió biztosítja, – ahol klimatizált, fürdőszobás, egyenként kétágyas szobáink, melyek pótágyazhatóak és TV-vel állnak rendelkezésre.
A kiváló konyhával rendelkező Vadászház Étterem, a nap kellemes indításához bőséges reggelit kínál, s étlapunk széles választékából ebédelhet, vacsorázhat.
A Birtok központi részén található kávézó – a tetején kilátó terasszal – egész nap kávékülönlegességekkel, koktélokkal várja vendégeit. A Tisza közelsége, a könnyű és gyors megközelíthetőség tette kedvelt kirándulóhellyé a Borostyán Birtokot.
Családi és baráti társaságoknak ajánljuk a szabadtéri grill, bográcsos és piknik lehetőségeket.

Cim: 6757 Szeged-Gyálarét Koszorú u. 67 n.a.
Telefon: ( +36 62 ) 548 – 555
E-mail: rendezveny@borostyanbirtok.hu
Weboldal: http://www.borostyanbirtok.hu
Árak: n.a.