Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Azálea Vendégház

Ha Ön a természet közelében szeretne pihenni, s nyugalomra vágyik, de kedveli a termálfürdő nyújtotta szolgáltatásokat is, válassza az Azálea Vendégházat! Vendégházunkba, amely a Zalai Dombság egyik legszebb településén, a Magyar Olajipar Bölcsőjében Bázakerettyén a Fő út 40. szám alatt található, várjuk a pihenni vágyó, természetet és a zalai étkeket kedvelő párokat, kisgyermekes családokat, horgász és kerékpáros vendégeket. A horvát (13 km) és szlovén (20 km) határ közelsége a pihenés mellett kitűnő határon átnyűló kirándulási lehetőségeket kínál. A helyi programokról saját programirodánk gondoskodik.
Apartmanjaink (5 db) jól felszerelt mini konyhával, saját fürdőszobával, TV-vel ellátott 2,3,4 ágyas szobákból állnak, s az Önök kényelmét szolgálják.
Földszintes, stúdió jellegű apartmanjaink teraszáról a szép, gondozott fás, virágos udvar tárul vendégeink elé. Kellemes és kedvelt reggeliző és olvasóhely, a csendet csupán a fészekrakó rozsdafarkú madárkák csivitelése és rigó füttye töri meg.
Nagyra nőtt hamisciprusok árnyékolják az udvart, a járművek elhelyezésére zárt parkoló áll rendelkezésre.

Cim: 8887 Bázakerettye Fő út 40.
Telefon: (+36 30) 320-3803
E-mail: info@budafaluus.hu
Weboldal: http://www.azaleavendeghaz.hu
Árak: 3300 Ft / fő / éj-től