Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Aranyparti Villa Maria Apartmanház

Siófokon az Aranyparton – a déli parton – 100 méterre a vízparttól kínálunk családias hangulatú kultúrált szeparált, ápolt, rendezett apartmanokat. Önellátó összkomfortos, önálló bejáratú, teraszos vagy erkélyes, kisebb és nagyobb apartmanok, kis- és nagy családok számára ideális magánszálláshelyek. Egész ház bérlésére is van lehetőség. Egész évben nyitva tartunk.
Ingyenes Wi-Fi használat (kivéve Ari Studio Apartman)

A vízpart kiépített füves, ingyenes stranddal. A víz homokos, sekély, mely fokozatosan mélyülő így kisgyermekeknek is ideális. Üdülőházaink egy nagy zárt kertben vannak, ahol az apartmanokhoz egy-kettő gépkocsi elhelyezésére van lehetőség. Vendégházunk, apartmanjaink, lakásaink önellátósak, összkomfortosak külön bejáratúak, önálló terasszal, kerti bútorral rendelkez

Minden apartmanban felszerelt konyha (hűtőszekrény, elektromos főzőlap, kávé-teafőző, evőeszköz, mikró, tányérok, poharak, edények) kábel tv HBO programmal áll a vendégek rendelkezésére.A kertben grillezésre, bográcsozásra és tárcsás sütésre is van lehetőség, melyhez mobil eszközt biztosítunk.

Cim: 8600 Siófok Szent László utca 94/a n.a.
Telefon: +36 20 558-9497, +36 20 985-1645
E-mail: villamariaapartman@gmail.com
Weboldal: http://www.villa-maria.hu
Árak: n.a.

A térképen