Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Apartman Margaréta

A 2002. júniusában nyílt Margaréta apartmanház Hajdúszoboszló üdülőnegyedében, a gyógyfürdő bejáratától cca. 500 m távolságra található, csendes, nyugodt, zöld környezetben. Az apartmanházban 4 lakosztály és 2 stúdió jellegű apartman áll az üdülni és gyógyulni vágyó kedves vendégek rendelkezésére.
A lakosztályok illetve az apartmanok igényes kivitelben és berendezésekkel 6+2, 4 ill. 3 fő kényelmes elhelyezését biztosítják, így alkalmasak családok, baráti társaságok és egyénileg érkező vendégek fogadására és elhelyezésére. A lakosztályokban hálószoba, nappali, teljesen felszerelt konyha mikrohullámú sütővel, fürdőszoba WC-vel/külön WC-vel és terasz vagy erkély található kerti bútorokkal.
A stúdió apartmanokhoz lakószoba, beépített és teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba WC-vel és erkély tartozik kerti bútorokkal. Az apartmanház antikolt fenyőbútorokkal van berendezve. Az ágyakban kiváló minőségű olasz gyógymatracok kerültek elhelyezésre. Valamennyi lakosztályban és apartmanban található 65 csatorna vételére alkalmas TV és telefon. (Saját laptoppal lehetőség van internet hozzáférésre.) A gépkocsik elhelyezését zárt parkoló, valamint garázs biztosítja.
A családias Margaréta apartmanház által biztosított igényes környezetben megtalálja a megérdemelt nyugodt pihenés, kikapcsolódás feltételeit. Szeretettel várjuk a gyógyulni, pihenni, strandolni vágyó kedves Vendégeinket. Hajdúszoboszlón 365 napon át tart a szezon!

Cim: 4200 Hajdúszoboszló Margaréta utca 5.
Telefon: (+36 30) 995 7613, (+36 30) 935 8866
E-mail: kaszas.gabor@t-online.hu
Weboldal: http://www.margaretaszallas.hu/
Árak: n.a.

A térképen