Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Abba Apartman

Az Abba Gyula apartman csendes, nyugodt kis utcácskában, a főutca forgatagához 3 háznyira található, így nem hallatszik ide az utcazaj sem, de még is 2-3 perc alatt elérhető a kastély, a vár, a fürdő, és az ellenkező irányban levő sétáló utca, sok-sok szökőkúttal, éttermekkel, kiülőkkel..

Az apartmanház most elkészült új épülettel, a Babilon apartman szárnnyal bővült. így további választási lehetőségeket adva vendégeinknek.

Minden apartmanban van: hálószoba, konyha, vagy nappali-konyhával, fürdőszoba és terasz.

A kényelmet és kikapcsolódást pihenőkert hintaággyal, nádtetős rönkfa kiülők és külön grillező-bográcsolási hely biztosítja.

Gyulán csak még nálunk, fűthető 3000 literes 1,2 m mély, parajdi sós vizes dézsánkban 9 fő is fürödhet egyszerre. A dézsafürdőzés hangulatos, esti, családi és baráti kikapcsolódás fénypontját adja, időjárástól függetlenül, télen-nyáron, esőben-hóban is használható. A használatért minimális térítést kérünk.

Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban, WIFI használat, széf, transzfer. Igény esetén klíma is kérhető.

Romantikus kis városunkban levő látnivalókról, a közelben levő kirándulóhelyekről szívesen adunk információt.

Újdonság:
Új külön terem áll rendelkezésre baráti társaságoknak, ahol beszélgethetnek, közös vacsorákat, baráti rendezvényeket tarthatnak, vagy közös programokat szervezhetnek. Alkalmas kb. 18 fős rendezvény megtartására is.
Nagyobb létszámú csapatokat, osztályokat is tudunk fogadni a szomszédos apartmanok bevonásával.
Kerekesszékes illetve mozgáskorlátozott vendégeket is tudunk fogadni a számukra előírás szerint kialakított apartmanunkban.

Kulcsos ház.

SZÉP Kártya elfogadóhely!

Sok-sok szeretettel várjuk Önt és kedves Családját!

Cim: 5700 Gyula Horváth Ferenc u. 6. n.a.
Telefon: (+36 30) 452 1115
E-mail: info@abbaapartman.hu
Weboldal: http://www.abbaapartman.hu
Árak: n.a.

A térképen