Archive for:

Veronika Apartmanház!

A Balaton északi partján, Révfülöp központjában a Balatontól 200 m-re apartmanok és szobák kiadók! A szobák duplaágyasak és mindegyik szobából közvetlen nyílik a fürdőszoba és a toalett. A szobákban található hűtőszekrény. A felszerelt konyhát és a nappalit közösen használhatják a vendégek. A közös nappaliban SAT-TV található. Wi-Fi internet csatlakozási lehetőség Kérésre klímát biztosítunk, térítés ellenében.

Templomzugi Nyaraló

Cim: 5500 Gyomaendrőd Templom-zugi holtág Telefon: (20) 936-1645 E-mail: gittabalogne@gmail.com Weboldal: Árak: n.a.

Apartman Ildikó Vendégház

Az Apartman Ildikó Vendégház Bogácson egy különálló épület, mely a falu központjának egy csendes utcájában, a strandfürdő közelségében található. A szobákhoz kábel tv, külön fürdőszoba, jól felszerelt konyha tartozik amely 10-12 fő részére biztosítja a kellemes pihenést. Füves udvar, zárt parkoló, fedett terasz, ping-pong asztal, valamint kerti sütési, főzési lehetőség várja az érkező vendégeket. Igényszerint

Bán-Patak Part

Lehetőségek: Üdülési csekk Cim: 3641 Nagybarca Táncsis u. 1. Telefon: (70) 459-5474 E-mail: kristonne4@freemail.hu Weboldal: Árak: n.a.

Favilla Üdülőház

Lehetőségek: Üdülési csekk Cim: 3412 Bogács Zöldváralja u. 9. Telefon: (49) 413-411 E-mail: mezobutor@mezobutor.hu Weboldal: Árak: n.a.

Megálló Üdülőház és Fogadó

A Megálló Fogadó és Üdülőház a Zemplén szívében, Pálházán, az ország legkisebb városában helyezkedik el, ahol az ország legnagyobb élő karácsonyfája található. Tőlünk kiindulva, csillagtúra szerűen könnyen megközelíthető a környék összes látványossága, tanösvénye, túraútvonala, idegenforgalmi attrakciója. Innen indul az erdei kisvonat Kőkapura, ami a környék egyik fő turisztikai célpontja. A Fogadó saját étteremmel rendelkezik. Igény

Kiskörössy Halászcsárda

“És elmentünk kultikus vendéglőnkbe, a Tisza-parti Kiskőrössy Halászcsárdába ebédelni. A teraszról néztük a késő őszi folyót: a Tisza gyönyörű, télen, nyáron, mindenkor. A régi, kedvesen falusi alapépületet megtoldották, ezek szerint jól megy a bolt, aminek örültünk. Megnéztem az újabb árvízi jelzéseket. A 2000-es alaposan ellepett volna, karnyújtásnyira a fejem felett állt a víz. A 2002-es

Fecskepalota

A fenti gánti Fecskepalota képgalériája Cim: 8082 Gánt Bányatelep, Fecskepalota Telefon: (22) 582-027 E-mail: fecskepalota@fecskepalota.hu Weboldal: Árak: n.a.

3 Sárkány Vendégház

A fenti abdai 3 Sárkány Vendégház képgalériája Cim: 9151 Abda Bécsi út 19. Telefon: (30) 650-1673 E-mail: hotelinfo@haromsarkany.hu Weboldal: http://www.haromsarkany.hu Árak: n.a.

Hangyál Vendégház és Pincészet

Lehetőségek: Üdülési csekk Cim: 9082 Nyúl Park út 14. Telefon: (96) 364-065 E-mail: vendeghaz@hangyal.hu Weboldal: Árak: n.a.

LOAD MORE POSTS