Vállalkozásoknak

REGISZTRÁLJON A SZÉPKÁRTYAELFOGADÓK.HU- RA!

  • Weboldalunk összegyűjti és rendszerezi azokat a vendéglátó egységeket, amelyek elfogadnak valamilyen szépkártyát, mint fizetési lehetőséget. Az a leendő vendég aki weboldalunkat felkeresi úgy is megtalálhatja vállalkozásának bemutatkozóját, weboldalának címét, hogy nem kifejezetten azt kereste.
  • Ezen kívül rendkívül kedvező lehetőség, hogy kérésre vállalkozását kiemelt helyre tegyük vagy esetleg hirdetést jelenítsünk meg weboldalunkon.

REGISZTRÁLJON A SZÉPKÁRTYAELFOGADÓK.HU-RA!

  • Sok olyan vendéglátó egység vagy egyéb vállalkozás létezik, amely (még) nem rendelkezik saját weboldallal. Annak ugyanis költsége is van, illetve folyamatos foglalkozást igényel. Ezt tudjuk megspórolni Önnek a szépkártyaelfogadok.hu segítségével. Külön profilt készítünk vállalkozásáról az Ön együttműködésével, amelyen bemutathatja főbb szolgáltatásait, árait. Képet vagy videót oszthat meg rajta valamint a legegyszerűbb megközelítési módját is megoszthatja leendő vendégeivel.
  • Amennyiben nem rendelkezik saját weboldallal úgy a hirdetés vagy kiemelés opciója egy kifejezetten hasznos lehetőség.

REGISZTRÁLJON A SZÉPKÁRTYAELFOGADÓK.HU-RA!

  • Sokan azért keresik fel weboldalunkat, hogy tájékozódjanak a közelükben lévő éttermekről, vendéglátó egységekről és az ott elérhető szolgáltatásokról, termékekről. Így találhatnak Önre akkor is, amikor nem kifejezetten az Ön éttermére keresetek rá. Weboldalunkon külön profilt készítünk Önnek, amelyen bemutatkozhat az oda látogatóknak valamint saját weboldalának címét is megadhatja, hogy aztán ott részletekbe menően tudjanak tájékozódni leendő vendégei.

  • Különleges akciója van? Hirdetést helyezünk ki a weboldalunkon, növelve így azoknak a számát, akik tudomást szereznek erről.

 

Online jelentkezés:

irányítószám, település, utca, házszám
Formátum: www.domainneve.hu
A hirdetés árát jelentkezéskor kell átutalni a K&H Bank Zrt-nél vezetett 10400023-82525450-55521003 számú bankszámlára. Az ár magában foglalja a hirdetés megjelentetését a honlapon a jelentkezéstől számított 1 évig. A hirdetéseket a jelentkezés sorrendjében dolgozzuk fel, amely azonban nem befolyásolja az oldalon való megjelenés sorrendjét. Az oldalon megjelenő hirdetés szövegét és az elfogadóhely fényképeit a visszaigazolás után kérjük a hirdetőktől. Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért a honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget. 
A szabályzat itt elérhető (új lapon nyílik): Adatkezelési tájékoztató