Széchenyi pihenő kártya


4 Évszak Palóc Bistorant, Mátrafüred

Az étterem összes helyisége high-tech minimál, központi hangosítással rendelkezik és klimatizált. A 40 férőhelyes éttermi részhez egy 20 fős terasz és egy szintén 20 fő befogadására alkalmas Galéria csatlakozik. Nyáron egy további, 70 fő befogadására alkalmas terasz is a vendégek kényelmét szolgálja, amely alkalmas üzleti megbeszélések, szemináriumok, oktatások, valamint kisebb esküvők, egyéb üzleti és családi ünnepségek, baráti találkozók megrendezésére. Az egyszerre 20 fő számára igénybe vehető Bár –Kávézóban kávékülönlegességekkel, alkoholos és –mentes koktélokkal üdítőkkel, több féle háziszörppel hűsíthetik magukat a betérő vendégek. Az étterem és terasz területén díjmentes wifi szolgáltatást biztosítunk.

10-300 f? ellátására alkalmas egységünk családok, párok, baráti társaságok számára el?foglalással, nagyobb csoportoknak el?rendeléssel, de akár menüvel is rendelkezésére áll.

A Mátrai Ízek Bázisán megalakult a Mátrafüredi Szabad Színpad, ahol hétvégenként (tavasztól ?szig) helyi tehetségek örömzenéléssel szórakoztatják a közönséget hétvégente.
A Bázis teraszán a Béres Deák Duó (a mátrafüredi hangos köretek) szervezésében láthatók a közönség számára ingyenes, jobbnál jobb programok.

Cim: Mátrafüred, Parádi út 8. (Heves megye)
Telefon: (20) 449-4444
Email: info@palocetterem.hu
Weboldal: http://www.palocetterem.hu/
Árak:Elfogadóhely keresése

OTP kártyával
MKB kártyával
K&H kártyával