Széchenyi pihenő kártya


Abbázia Vendégház, Eger

Eger zöldövezeti részén, de nem messze a belvárostól 1500 m2-es gyönyörű kerttel, kerti tóval, sok fenyőfával, gyümölcsfákkal, virágokkal, nagy felületen pázsittal, automata locsolórendszerrel, csendes, magas színvonalú vendégházban (nem utcafronton) 4×2 fős nemdohányzó szoba kiadó.
A 4 szobához 2 nagy fürdőszoba tartozik. A vendégek a ház télikertjében étkezhetnek, ahol kávéfőző, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, tányérok, evőeszközök, poharak stb. áll rendelkezésükre. Grillezési és bográcsfőzési lehetőség a kertben. A mosogatást minden alkalommal mi vállaljuk! 2 db kerékpárt ingyenesen biztosítunk, asztalitenisz rossz idő esetén is lehetséges, tollaslabda, sakk, stb. A kert szépségének megóvása érdekében a focizást nem tudjuk engedélyezni! Parkolásra a kertben, nagyobb értékű autók esetén pedig a ház garázsában van lehetőség. Kedves vendégeinket egész évben fogadjuk! A vonattal vagy a busszal érkező vendégeket elhozzuk, a távozó vendégeket elvisszük az állomásra. Háziállatok fogadása nem áll módunkban!
A nálunk tartózkodó vendégek a kulcs bemutatásával sok helyen kapnak kedvezményeket, pl. taxival utazók 30%, éttermekben, pizzériában, strandfürdőben és egyéb helyken (összesen kb. 30 hely) 10%. Kérésre a kedvezményt adó helyek listát elküldjük.
Tekintse meg weboldalunkon a vendégházról készült videót és galériát, így reálisabb képet kap a választandó szálláshelyről!

Cim: Eger, Vincellériskola utca 2/A. (Heves megye)
Telefon: (+36 36) 415 912, (+36 30) 47 000 17
Email: balogh.ferenc3@chello.hu
Weboldal: http://www.violaapartman.hu
Árak: 3500–5000 HUFElfogadóhely keresése

OTP kártyával
MKB kártyával
K&H kártyával