Széchenyi pihenő kártya


Városi Kikötő, Tiszafüred

Horgásszon, túrázzon a Tisza-tavon, Tiszafüreden! SegÍtünk! Várjuk kedves vendégeinket a Városi Kikötőben! ( Tiszafüred, Kis Tisza u. 1., Kalandparkkal szemben)
Vízitúrák:
Motorcsónakos túráink során bebarangolhatja a vadregényes Tisza-tavat, a keskeny csatornákon, a „szőke” Tisza folyón át eljuthat akár a hÍres Madárrezervátumba is. Kirándulásukat szakképzett vezetőink segÍtik vagy akár önállóan is felfedezhetik ezt a csodálatos vÍzi világot térkép segÍtségével. Csoportoknak kedvezményt biztosÍtunk, túráink már 800.-Ft./fő/órától igénybe vehetők!
SegÍtünk az egész napos programok szervezésében is, érdemes felkeresni a szomszédságunkban található Kalandszigetet, a közeli ártéri sétautat, de túravezetők segÍtségével akár a Hortobágyi látogatásukat is megszervezzük!
Horgászat:
Béreljen csónakot a tiszafüredi holtágon található kikötőnkben, ahol hasznos tanácsokat kaphat a tavat jól ismerő, profi horgászoktól. Fő profilunk a ragadozóhalak horgászata, ezen belül is elsősorban a pergetés, de horgászvezetőink elkalauzolják akár a nádi pontyozókat, akár a harcsa kuttyogatás kedvelőit is.
Lakóhajó bérlés:
A horgászvezetésen kívül a pecások számára egész évben biztosítjuk napijegyek megvásárlásának lehetőségét, szezonálisan pedig még komfortos lakóhajóinkat is igénybe vehetik. Vezetésükhöz kishajó vezetői engedély nem szükséges.
Kérésre a holtágon etetett helyet biztosÍtunk.

Kapcsolat:

Tel: Elek Gyuláné 06 30 5681945

Web: www.varosikikoto.hu ,

www.tiszatohorgasz.gportal.hu

www.facebook.com/Városi-Kikötő Tisza-tó

Cim: Tiszafüred, Kis Tisza u. 1. (Jász-Nagykun-Szolnok megye)
Telefon: 06305681945
Email: lakohajok@gmail.com
Weboldal: http://www.varosikikoto.hu
Árak:Elfogadóhely keresése

OTP kártyával
MKB kártyával
K&H kártyával