Széchenyi pihenő kártya


Kasper Vendégház, Kőszeg

Kőszeg az Alpok-aljai kis „ékszerdoboz” nem csak műemlékeiről, hanem gyógyhatású alpesi levegőjéről is híres.
E város egyik legszebb részén, csendes nyugodt zöldövezetben, a belvárostól 5 percnyi gyalogsétányira találhatók apartmanjaink és egy kétágyas szobánk, amelyben egész évben várjuk a pihenni, túrázni, kikapcsolódni vágyókat. Apartmanjainkban színes TV, rádió, teljesen felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, kenyérpirító stb.) található.
Kiválóan alkalmas gyerekes családok, baráti társaságok elhelyezésére is. A 60 m²-es tetőtéri apartmanunkhoz egy 20m²-es tetőterasz tartozik ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a 4000m²–es kertre és a városra. Másik apartmanunk egy fedett terasszal rendelkezik. A kert ahová autójukkal bejárhatnak teljesen zárt parkolási lehetőséget biztosít, valamint kerti bútorok, szalonnasütő, lengőteke, hinta, nyáron pedig egy kis medence szolgál a hangulatos napok eltöltéséhez...
Túrázáshoz térítési díj nélkül kerékpárokat biztosítunk szükség esetén gyereküléssel. A közelben vendéglők, cukrászda, borozók találhatók. A város gazdag műemlékekben. Ezek között említhetjük elsősorban a Jurisics-várat, a Hősök kapuját, a Jézus Szíve templomot és a csodálatosan felújított fő teret, valamint a várkör épületeit, templomait. Kellemes sétákat és kirándulásokat tehetnek a Kőszegi hegységben. Felkereshetik a Kálvária templomot, Trianoni keresztet, továbbá az Ó ház kilátót ahonnan tiszta időben látható a Fertő-tó és az Alpok hegyei. Kiváló túrázási cél a Hétforrás, a Stájer házak, a Szent-Vid kápolna és a 882 m magas Írottkő.
Kirándulhatnak Velembe, Bozsokra, Szombathelyre és a gyógyvizeiről híres Bük fürdőre.

Cim: Kőszeg, Királyvölgyi utca 26. (Vas megye)
Telefon: (+36 94) 563 375, (+36 30) 7430 788
Email: kaspervendeghaz@freemail.hu
Weboldal:
Árak:Elfogadóhely keresése

OTP kártyával
MKB kártyával
K&H kártyával