Széchenyi pihenő kártya


Happy Summer Nyári Gyerektábor, Törökbálint

Ki ne szeretne vidám, játékos környezetben, szikrázó napsütésben a vízparton elfeledni a nehéz iskolai évet és örök életre szóló barátokat szerezni?

Szeretettel várunk minden mozogni vágyó 4-16 év közötti gyermeket sport- és tematikus táborainkba!

A Happy Summer Nyári Gyerektábor általában egy hetes táborai Budapest és Magyarország területén kínálnak felejthetetlen élményt gyermekei számára. Több sportágban is kipróbálhatja magát bárki, új barátokat szerezhet, megtanulhat új közösséghez alkalmazkodni, új kihívásokban lehet része.

A gyerekeknek személyre szabott tanácsadás keretében ajánljuk a személyiségükhöz legjobban passzoló tábort. Repertoárunkban megtalálható úszótábortól kezdve tenisz, labdamánia vagy akár biciklis táboron át tematikus bűvésztábor is.

Egyik legfontosabb alapelvünk, hogy maximum 6-10 gyerekkel foglalkozik egy oktató, mivel így tudják a legjobban fejleszteni képességeiket, legyen szó úszásoktatásról vagy tenisztanulásról.

Ezen kívül fontos számunkra a gyerekek egészséges életmódra nevelése, a sport szeretetének átadása játékos formában, a szabad levegőn.

A sport magabiztosságot ad, fejleszti a kitartást, fitten tartja a testet és a lelket, így válik gyermekeinkből később kiegyensúlyozott, jó kedélyű felnőtt.

Ön is adja meg ezt a lehetőséget gyerekének!

Nézzen körül weboldalunkon és jelentkezzen hozzánk még ma!

Cim: Törökbálint, Liget utca 15. (Pest megye)
Telefon: +36309457790
Email: info@nyarigyerektabor.hu
Weboldal: https://www.nyarigyerektabor.hu/
Árak:Elfogadóhely keresése

OTP kártyával
MKB kártyával
K&H kártyával