Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Zseri Vadászház

A Fehérvárcsurgón található, idilli, hegyvidéki környezetben, az erdő közepén álló Zseri Vadászház kiváló éttermével, nyolc fős szaunával, valamint a kertben grillezési, bográcsozási lehetőséggel várja vendégeit. Ingyenes wi-fi szintén biztosított. Kérésre masszázskezelések is rendelkezésre állnak.

A szállásokon szúnyogháló, iratszéf, műholdas TV, hűtőszekrény, szolgálja a kényelmet. A legtöbb szobához kényelmes erkély és ülősarok is tartozik.

A szálláshelyen tárgyalóterem, közös társalgó és poggyászmegőrző is várja a vendégeket. A helyszínen és a környéken számos programlehetőség kínálkozik, beleértve a kerékpározást, a túrázást, a vadászatot és a horgászatot.

A helyszínen ingyenes parkolási lehetőség biztosított. A budapesti Liszt Ferenc repülőtér 80 km-re található.

A házban 2 lakosztály, 4 nagyobb és 2 kisebb első kategóriás szoba biztosít szálláslehetőséget. A lakosztályok további 2-2 pótággyal bővíthetőek, így egyszerre 20 fő részére kényelmes tud szállást biztosítani, de lehetőség van további pótágyak használatára is.

A Magyarország egyik természeti csodájának számító Gaja-szurdokvölgy, a Fehérvárcsurgói víztározó és az otthonosan berendezett vadászház igazán alkalmas hely az aktív kikapcsolódásra, de ideális környezetet kínál zártkörű üzleti megbeszélések, tréningek megtartására, valamint családi, baráti rendezvények lebonyolítására is.

Egész évben szeretettel várjuk vendégeinket!

Cim: 8052 Fehérvárcsurgó Külterület n.a.
Telefon: 6703313059
E-mail: info@zserivadaszhaz.hu
Weboldal: n.a.
Árak: n.a.