Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Zichy Park Hotel****

A családbarát Zichy Park Hotel tartalmas pihenést, élményekben gazdag programokat kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A szálloda gyönyörű parkja, Bikács és környéke kiváló lehetőséget kínál sétákra, gyalogtúrákra, kerékpáros kirándulásokra, lovas kocsikázásra, kedvelt program a téli hóesésben a lovas szán is.
A szálloda épülete szinte beleolvad a környezetébe, mindenkit ámulatba ejt a vidéki hangulat szépségét és harmóniáját árasztó, de minden, mai modern igénynek megfelelő szálloda és a hozzá tartozó melléképületek.
Tágas terek a szállodában, gyönyörű, rendezett park, természet közelség, kristálytiszta vizű tó, nyugodt, vidéki hangulat madárcsicsergéssel, játszótér a gyermekeknek, szabadtéri és beltéri programok minden évszakban, külön családok részére kialakított szobák, de mondhatnánk azt is röviden hogy minden, ami a családokról és a családoknak szól.
A Levendula Spa világunk kialakításánál fontos szempont volt, hogy a család minden tagja számára egy időben nyújtson lehetőséget a kikapcsolódásra.
Beltéri, önállóan szabályozható élményelemekkel felszerelt medencénk minden generáció igényeit kiszolgálja, spa részlegünknek ez a része az önfeledt szórakozás helyszíne. A medence mélysége és hőfoka a kicsi gyerekeknek is optimális.
Szezonálisan működő kültéri medencénk májustól szeptemberig áll vendégeink rendelkezésére.

Cim: 7043 Bikács Kistápé-Liget 633/6 hrsz. n.a.
Telefon: 06 75 676 160
E-mail: zichysales@gmail.com
Weboldal: http://www.zichypark-hotel.hu
Árak: n.a.