Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Vár Panzió

Vár Vendéglő Panzió – ,,Panorámás vendéglátás

A Vár Panzió, Sárospatakon a Bodrog-folyó partján, történelmi, romantikus környezetben található, a Rákóczi várral szemben.

A Panzióban 6 darab várra néző, klímaberendezéssel és fürdőszobával felszerelt szoba áll a szállást keresők rendelkezésére. A szobák 2 ágyasak, de lehetőség van pótágyak elhelyezésére is.Szolgáltatásaik közé tartozik: védett belső parkoló, tv, telefon, minibár, széf, Internet csatlakozási lehetőség.

A Vár Vendéglő Panzió különleges hangulatának alapját a Sárospatakon is egyedülálló panoráma adja. Miközben a vendégek a kitűnő ételek ízeit, a híres Tokaj-hegyaljai borok zamatát, az udvarias kiszolgálást vagy a kényelmes szállást élvezik, szemük elé tárul a múlt egy darabja a Rákóczi-vár.Megcsodálhatják a méltóságteljesen hömpölygő folyót, a Vízi-kaput és az egész Várnegyedet.

A Vár Vendéglőben három hangulatos teremmel, kávézóval és fedett kerthelyiséggel várják vendégeiket.Étlapunkon a magyar konyha remekei mellett finom halászlevek és halételek sokaságát kínálják.Jó parkolási lehetőség áll az autósok rendelkezésére.

A gyerekeknek saját játszótérrel kedveskednek. A borkedvelő vendégeknek Vinotékával szolgálnak.

A Vár Panzióból a Bodrog-hídon keresztül gyalog, tíz perc alatt elérhető Sárospatak belvárosa és a Várnegyed. ”

Cim: 3950 Sárospatak Árpád utca 35.
Telefon: (+36 47) 311 370
E-mail: info@varvendeglo.hu
Weboldal: http://www.varvendeglo.hu
Árak: n.a.

A térképen

Hasonló találatok