Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Touring Ifjúsági Hotel

Az ifjúsági hotel a Balaton déli partján, teljesen megújulva, de még mindég kedvező árak mellett a Siófoki Ezüstpart szabad strandjánál üdülési lehetőséget kínál minden korosztálynak.
A vendégek rendelkezésére áll szépen gondozott 4000 m² parkos terület,melynek egy részét foglalja a sportpálya és a zárt parkoló. A non-stop nyitva tartású büfé, folyamatosan biztosítja a vendégeknek a hideg italokat, kávét, édességeket.
A nyaralásod idején rögtön megoszthatod frissen átélt élményeidet barátaiddal és az otthon felejtett családtagokkal, hisz a szálloda lehetőséget nyújt Neked az Internetezésre a szálloda számítógépével, vagy akár vezeték nélkül (WiFi) is saját laptopoddal, mobiltelefonoddal!
A szálloda földszintjén helyezkedik el a közvetlen kertkapcsolattal rendelkezőmelegkonyhás étkező. A szállásdíj tartalmazza a korlátlan fogyasztású büfés reggelit. Külön megrendelésre (főként csoportok részére) az étkezőnkben felszolgáljuk a melegkonyhánkban készített vacsorát illetve ebédet. Az étkezéseken kívül az étkező közösségi helységként szolgál a vendégeknek (közös programok szervezése, zártkörű rendezvények, TV nézés, film lejátszás,diszkó stb).
Az étkezőhöz közvetlenül csatlakozik a 24 férőhelyes hangulatos fedett terasz, melyről jó rálátás nyílik a sportpályánkon zajló sportjátékokra, egyéb eseményekre.

Cim: 8600 Siófok Cseresznye utca 1/0
Telefon: (+36 30) 963 0809
E-mail: touring@siofok-hostel.com
Weboldal: http://www.siofoktouring.hu
Árak: n.a.

A térképen