Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Tornácos Vendégház

Egertől 15 km-re, a Mátra lábánál, egy szőlőhegyektől körülölelt település központjában található a Tornácos Vendégház, mely a régi idők hangulatát idézi fel, mégis úgy rendeztük be, hogy megfeleljen a mai kor követelményeinek.
A ház a szállásadókkal egy telken, de attól teljesen különállóan helyezkedik el, így igazán családias vendéglátásban részesülhetnek Kedves Vendégeink.
A szállás 4 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést, max. 1 pótágyat szükség esetén még be tudunk készíteni. isgyemekes családoknak az ingyenes elhelyezés mellett l (3 éves korig) az apróságoknak babaágyat, kádat, wc szűkítőt, etetőszéket is rendelkezésre tudunk bocsájtani.
A vendégház minden kényelemmel ellátott, saját, teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba is tartozik hozzá. Kedvezményes díjazású Wifi internetcsatlakozási lehetőség (500 Ft / az egész ittartózkodás idejére) és SAT TV is a vendégek rendelkezésére áll.
A tágas, zárt udvarban lehetőség van a parkoláson kívűl grillezésre, bogácsozásra és szalonnasütésre.
Nagyobb társaságok elszállásolása esetén szívesen segítünk közeli házigazdáknál történő elhelyezésben! Természetesen nagyobb csoportok esetén a reggeli, ebéd, vacsora, akár borkóstolós vacsora megszervezésében is segítségükre tudunk lenni!
Szeretettel várjuk Önt és Kedves Családját, Barátait! Boros András és Anita, a házigazdák

Cim: 3351 Verpelét Kossuth utca 93.
Telefon: (+36 70) 361 6495, (+36 20) 257 3246
E-mail: tornacoshaz@citromail.hu
Weboldal: http://www.tornacoshaz.5mp.eu
Árak: n.a.

A térképen