Feladva 2021.02.06. at 00:00 Kategória: lajoie

Stella Rose Étterem és Panzió

A Stella Rose étterem 2002. július 1-jén nyílt meg. 2009 nyarán az éttermünket komplett beruházás keretében teljesen felújítottuk, és ekkor épült meg rendezvénytermünk és panziónk is.
Az éttermi részben két külön helyiséget találhatnak. Különtermünk befogadó képessége 30 fő. Ideális üzleti ebédek és vacsorák lebonyolítására. Elegáns és nyugodt környezetben tárgyalhat üzleti partnereivel. Nagytermünk befogadó képessége 50 fő. Ideális helyszín családi vacsorák, baráti összejövetelek számára.
Éttermünk minden helyisége klimatizált, egész területén ingyenes WIFI hálózat működik. Családosoknak nagy örömöt jelent a gyerekjátszónk, ahol a kisebbek is jól érezhetik magukat.
Az újonnan épült rendezvénytermünk 250 fős befogadó képességű. A modern hangtechnika és az óriáskivetítő mellett, a légkondicionálás és a tágas, osztatlan belső tér miatt ideális nem csak esküvői vacsorák, hanem konferenciák és nagyobb vevőtalálkozók lebonyolítására is.
Panziónk jelenleg 4 két személyes és egy 4 személyes szobával várja a pihenni vágyókat. Minden szoba klimatizált, külön fürdőszobás.
Belső parkolónk tágas, 50 autó befogadó képességű. Kerthelyiségünk, zárt és nyitott teraszunk tökéletes egy nyári romantikus, gyertyafényes vacsorához, vagy egy baráti grillpartihoz.

Cim: 4405 Nyíregyháza Lujza utca 13/b.
Telefon: (+36 42) 460 060
E-mail: info@stellarose.hu
Weboldal: http://www.stellarose.hu
Árak: n.a.